Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Γέμισαν τα social media από tattοο με τον Παντελή Παντελίδη των θαυμαστών του! (PHOTOS)

tattoo
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 02.03.2016 14:23
Οι εκφράσεις λατρείας στον αγαπημένο τους Παντελή δεν έχουν τέλος. Πολλοί είναι οι θαυμαστές του Παντελίδη που έκαναν tattoo κάτι σχετικό με τον τραγουδιστή μετά τον θάνατό του. Άλλοι έγραψαν στίχο από τραγούδι του, άλλοι "χτύπησαν" το πρόσωπό του, κάποιοι έγραψαν τα αρχικά του ονόματός του και την ημερομηνία γέννησης και θανάτου του. Φίλοι και θαυμαστές μοιράστηκαν τις φωτογραφίες με τα tattoo με τον Παντελή Παντελίδη στα social media.

Δείτε κάποια από τα τατουάζ στο Youweekly.gr:Δείτε ακόμη:Ελένη Χατζίδου: Η συγκλονιστική περιγραφή της για τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατο του Παντελή ΠαντελίδηΔείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη λέει όλη την αλήθεια για τα αίτια του θανάτου του Παντελή

Δείτε ακόμη: «Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!» – Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελής είχα τα γενέθλιά μου και θα τα γιορτάζαμε μαζί στην πρεμιέρα του»
Share