Μαρία Μπεκατώρου: Τι είπε για την Φαίη Σκορδά και τα σχόλια της για τον Παντελή Παντελίδη;

Μαρία Μπεκατώρου: Τι είπε για την Φαίη Σκορδά και τα σχόλια της για τον Παντελή Παντελίδη;
Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Η παρουσιάστρια, όπως αποκάλυψε και η ίδια, είχε πολύ καλή και προσωπική σχέση με τον άτυχο τραγουδιστή, καθώς ήταν σε κοινή παρέα και μερικές φορές πήγαιναν και μαζί διακοπές. Ομολόγησε πως η απώλεια του Παντελή ήταν και είναι κάτι που της κόστισε. Στεναχωρέθηκε πολύ και άργησε να το συνειδητοποιήσει! Δεν θα μπορούσαν βέβαια να μην την ρωτήσουν για την κόντρα που δέχεται η Φαίη Σκορδά αλλά και άλλοι επώνυμοι, από θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, για τους σχολιασμούς που είχαν κάνει λίγο πριν τον θάνατο του για το τραγούδι με τα κατεχόμενα, όπως είχαμε αποκαλύψει πρώτοι στο Youweekly.gr.

Επίθεση από φίλους του Παντελή Παντελίδη στην Φαίη Σκορδά! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια…

-Μετά τον θάνατό του υπήρξε μεγάλη αντίδραση από μέρος θαυμαστών του για όσους σχολίασαν αρνητικά το τραγούδι του για την Κύπρο δύο μέρες πριν το δυστύχημα. Πιστεύεις πως ξέφυγε η κατάσταση από τα όρια του λογικού;

"Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω, γιατί σε μία τόσο τραγική στιγμή δεν μπορείς να μπεις στην ψυχολογία κανενός. Δεν το κατακρίνω ούτε το δικαιολογώ, σίγουρα όμως η ψυχολογία πονεμένων ανθρώπων μπορεί να μπερδέψει λίγο τα συναισθήματα. Δεν πρέπει να κρίνουμε τέτοιες συμπεριφορές σε περίοδο απίστευτης θλίψης"

-Τόσα χρόνια στο γυαλί, σου έχει τύχει να σχολιάσεις κάτι για κάποιον και μετά να αισθανθείς άσχημα;

"Όχι, ποτέ. Γιατί γενικάποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να κρίνω. Δεν είναι ουτε στη φύση μου ούτε στα τηλεοπτικά μου "θέλω". Το κάνουμε φέτος στο Σου-Κου, αλλά εγω κρατάω μία απόσταση, γιατί είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Σαφώς έχω της προσωπική μου άποψη για τους ανθρώπους, αλλά την κρατάω για μένα. Πάντως από την εμπειρία μου, παραδέχομαι ότι, όταν γίνεται μια τηλεοπτική συζύτηση με ανθρώπους με τους οποίους έχει οικειιότητα, μπορεί να παρασυρθείς."

Θα το διαβάσετε στο περιοδικό People, που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Εμείς στο Youweekly.gr, το φέρνουμε πρώτοι στο διαδίκτυο!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη για τον Παντελή Παντελίδη! Με ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια ήταν διακοπές, λίγο πριν το τροχαίο;



Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το πόρισμα για το τροχαίο του Παντελιδη: «Ούτε ο Παντελής, ούτε η Φρόσω…»



Δείτε ακόμη: Ράκος η Φαίη Σκορδά μετά το πισώπλατο μαχαίρωμα από την Κουτσελίνη για τον Παντελίδη! Πως αντέδρασε…