Το αδημοσίευτο βίντεο από τον απεγκλωβισμό του Παντελή Παντελίδη!

Το αδημοσίευτο βίντεο από τον απεγκλωβισμό του Παντελή Παντελίδη!
18η Φεβρουαρίου 2016, η ημερομηνία που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει!

Έντεκα ολόκληροι μήνες έχουν περάσει από την μοιραία νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου που μια αγαπημένη ζωή χάθηκε. Η οικογένεια Παντελίδη καθημερινά προσπαθεί να διαλευκάνει το τι ακριβώς συνέβη την νύχτα εκείνη με διάφορους τρόπους και μέσα (δείτε εδώ) ενώ παράλληλα οι συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή στο αυτοκίνητο, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, προσπαθούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους καθώς κατηγορούνται απο πολλούς ότι αποκρύπτουν την αλήθεια!

Συγκεκριμένα, η Φρόσω Κυριάκου έχει εξαφανιστεί από τα social media σε αντίθεση με την Μίνα Αρναούτη που μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθημερινά προκαλεί με τις αναρτήσεις της! (Όλη η αλήθεια! Τι θα συμβεί στην οικογένεια Παντελίδη εάν αποδειχθεί ότι οδηγούσε ο τραγουδιστής…)

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ εκτός από τις κοπέλες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, οι οποίες έχουν σκοπό να μιλήσουν ενώπιον δικαστηρίου, και τον άνθρωπο του ΕΚΑΒ, φυσικά, που απεγκλώβισε τον Παντελή Παντελίδη από το όχημα (δείτε εδώ). Στο φως της δημοσιότητας ήρθε σήμερα ένα βίντεο που δείχνει εικόνες από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, στο οποίο βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης και οι δυο κοπέλες! Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο ξέφρενος χορός της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό με συνεργάτιδά της! Χόρευαν σαν «τρελές»…

Η συμπεριφορά της Μενεγάκη το βράδυ του Σαββάτου που έκανε τον Παντζόπουλο να αγανακτήσει: «Μου είπε ο Μάκης πως με περίμενε…»

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της σήμερα έγινε 12 χρονών! Το βίντεο που συγκίνησε το instagram