Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: "Ο Παντελής μου λείπει πολύ, είναι δύσκολα χωρίς αυτόν"- Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγησή του!

c9027d376a0da5413880d7eb51e15930
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 11.02.2017 17:29

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο άτυχος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή, 18 Φεβρουαρίου 2016.

Φίλοι, γνωστοί αλλά και κυρίως οι δικοί του άνθρωποι που τον αγαπούσαν και τον αγαπούν ακόμα δεν ξεχνούν τον τραγουδιστή και όπως φαίνεται στο ετήσιο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης θα συγκεντρωθούν πολλοί από αυτούς που τον αγάπησαν.

Ο αδερφός του Παντελίδη Παντελίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” για την μεγάλη απώλεια και τη θλίψη που βιώνει η οικογένεια: “Είναι δύσκολα ένα χρόνο χωρίς τον Παντελή... Μας λείπει πολύ”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Αν ζούσε ο Παντελής θα ήταν χαρούμενος με την αγάπη του κόσμου”, αναφέρει ο αδερφός του και εξηγεί πως όλη η οικογένεια δέχεται την αγάπη και τη στήριξε των θαυμαστών του. Διαβάστε παρακάτω.

“Ο Παντελής πρόλαβε να καταλάβει την αξία του και την αγάπη του κόσμου”, είπε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης. Δείτε όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο.
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Παντελής Παντελίδης: Άνθρωπος-«κλειδί» ανατρέπει τα δεδομένα! Φίλος του τραγουδιστή σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Παντελή!

Είναι επίσημο! Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε την αλλαγή στο πρόγραμμα του Ε

Ξέσκισε τον Γιώργο Λιάγκα ο Φουρθιώτης! Δεν φαντάζεστε τι τραγούδι του αφιέρωσε on air…

Share