Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με ενα τραγούδι του αδελφού του λίγες ώρες πριν το ετήσιο μνημόσυνο ο Τριανταφυλλος Παντελίδης συγκινεί όλους τους φίλους του μεγάλου τραγουδιστή. Ακούστε το...

παντελιδης3-1000x600
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 12.02.2017 09:08
Ο πόνος της οικογένειας Παντελίδη είναι αβάστακτος..

Σήμερα θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη, στον Ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στην Νέα Ιωνία, στις 9:00 ακριβώς! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αδερφός του τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος, λίγες ώρες πριν το μνημόσυνο προκαλεί ρίγη συγκίνησης..

Ένα τραγουδί του Παντελή Παντελίδη που ανέβασε ο ίδιος ο αδερφός του στο Facebook στάθηκε η αιτία για να "λυγίσουν" θαυμαστές και φίλοι του τραγουδιστή. Η οικογένεια Παντελίδη με δημόσια έκκλησή της είχε παρακαλέσει μάλιστα τους πάντες, την συγκεκριμένη αυτή ημέρα, να γεμίσουν το Facebook με τραγούδια του Παντελή, αυτά που τον γνωρίσαμε.. μέσα στο δωμάτιο, μόνος με την κιθάρα του.. Την αρχή λοιπόν για όλο αυτό έκανε ο αδερφός του με το εξής τραγούδι:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συμβαίνει τώρα! Η επίσημη απάντηση της Φρόσως Κυριάκου για την υπόθεση Παντελίδη! Το μακροσκελές κείμενο που διαψεύδει τα πάντα!

Ξέσκισε δημοσίως τον αδερφό του Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη: «Έπρεπε να γίνει ηθοποιός!» – Δείτε το ξέσπασμά της

Η εξομολόγηση του Τριαντάφυλλου Παντελίδη- Πως αντιμετωπίζει η οικογένεια τον χαμό του: «Ένα χρόνο χωρίς τον Παντελή εμείς…»

Share