Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο του Παντελίδη! Έχουν δικαίωμα να είναι εκεί ή όχι; Απαντήσεις φωτιά

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο του Παντελίδη! Έχουν δικαίωμα να είναι εκεί ή όχι; Απαντήσεις φωτιά
Διαφωνεί κανείς οτι αυτά τα δυο κορίτσια έχουν δικαίωμα να είναι παρούσες στο μνημόσυνο του φίλου τους;

Διαφωνεί κανείς οτι αυτά τα δυο κορίτσια ηταν οι κολλητές του Παντελίδη; Διαφωνεί μήπως κανείς οτι αυτά τα δυο κορίτσια έχουν τεράστιο πένθος στην καρδιά τους για τον άδικο χαμό του τραγουδιστή και φίλου τους...

Ναι διαφωνούν!!! Διαφωνούν ολοι εκείνοι που δεν είχαν δει ούτε με το κυάλι τον Παντελή. Διαφωνούν ολοι αυτοί που τα "έτρωγαν" από τον Παντελίδη. Ολοι εκείνοι που συντηρούνταν από τα χρήματα του Παντελή χωρίς να κάνουν τίποτα. Διαβάστε παρακάτω..

Η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλος τραγουδιστής με την καρδιά μικρού παιδιού συντηρούσε δεκάδες κηφήνες και τεμπέληδες. Έλα όμως που παρέα δεν έκανε μαζί τους!!! Δεν έβγαινε στα μπουζούκια μαζί τους, δεν πήγαινε για ποτό, δεν τους έλεγε τα εσώψυχα του! Όλα αυτα τα έκανε με την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου. Ηταν οι φίλες του με ανιδιοτέλεια και επειδή τον λάτρευαν οχι ως αντρα αλλα ως ανθρωπο και καλλιτέχνη. Ο Παντελής γούσταρε τα κορίτσια και τα είχε ξεχωρίσει για φίλες του γιατι απλά δεν διεκδικούσαν τιποτα...μόνο την παρέα του! Και οι δυο κοπέλες απο φτωχές οικογένειες δούλευαν καθημερινά και μοχθούσαν για το μεροκάματο. Βλέπεις αυτές δεν τις "χρηματοδοτούσε" ο Παντελίδης. Κι ομως αυτές τις κοπέλες που κυριολεκτικά κατέστρεψαν την ψυχή τους και η Αρναούτη και το κορμί της...Αυτες τις κοπέλες δεν τις θεωρούν φίλες του Παντελίδη αλλά εχθρούς.

Οι κοπέλες σύμφωνα με τις πληροφορίες του youweekly.gr θέλουν να ειναι στο μνημόσυνο του φίλου τους αλλα φοβούνται τους μπράβους και τους δήθεν φίλους που καθημερινά της τρομοκρατούν στα sosial media.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το συγκινητικό τραγούδι του Τριαντάφυλλου Παντελίδη για τον αδελφό του λίγες ώρες πριν το ετήσιο μνημόσυνο! Λύγισε το facebook..

Συμβαίνει τώρα! Η επίσημη απάντηση της Φρόσως Κυριάκου για την υπόθεση Παντελίδη! Το μακροσκελές κείμενο που διαψεύδει τα πάντα!

Ξέσκισε δημοσίως τον αδερφό του Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη: «Έπρεπε να γίνει ηθοποιός!» – Δείτε το ξέσπασμά της