Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Υπόθεση Παντελίδη: Η σχέση του Κώστα Μπερτάκη με την οικογένεια του τραγουδιστή. Θα παρευρεθεί σήμερα στο ετήσιο μνημόσυνο;

30-filoi-kai-sunadelfoi-apoxairetoun-ton-pantelidi_5.w_l
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 12.02.2017 11:22
Ο άνθρωπος που έφτιαξε τον Παντελίδη!

Ο άνθρωπος που θεωρούσε δεύτερο πατέρα του ο Παντελής! Ο άνθρωπος και επιχειρηματίας που στήριξε την οικογένεια απο το πρώτο λεπτό της τραγωδίας! Που είναι ο Κώστα Μπερτάκης γιατί εξαφανίστηκε απο παντού;Απαντάει σήμερα το youweekly.gr και ρίχνει φως σε ενα κομματι της υπόθεσης ενα χρονο μετα τον θάνατο του καλλιτέχνη που θα προβληματίσει πολλούς...

Ο Κώστας Μπερτάκης είναι απο εκείνους τους ανθρώπους που πίστεψε αγάπησε και στήριξε τον Παντελή όταν όλοι οι άλλοι τον λοιδορούσαν! (Κάποιοι δημοσιογράφοι που σήμερα αποθεώνουν τον καλλιτέχνη και το παίζουν και προστάτες της οικογένειας τότε τον κορόιδευαν) Γιατί λοιπόν αυτός ο άνθρωπος εξαφανίστηκε; Ο Μπερτάκης λοιπόν απέχει συνειδητά πληγωμένος απο την τροπή που εχει πάρει η ιστορία.. Συνεχίστε παρακάτω..

Ο επιχειρηματίας λεει σε φίλους του, που τον ρωτάνε για την στάση του ,οτι απέχει απο όλα αυτά που συμβαίνουν σεβόμενος την μνήμη του φίλου του και συνεργάτη του Παντελή Παντελίδη!
Οι σχέσεις του με την οικογένεια Παντελίδη δεν ηταν αυτές που ηταν σε καμία περίπτωση μάλιστα θα ειναι θαύμα αν θα τον δούμε σημερα στο μνημόσυνο. Το γιατί και το πως το ξέρει μονο ο Μπερτάκης. Πάντως η φράση "Αν ανοίξω το στόμα μου θα γίνει χαμός και δεν θέλω κατι τέτοιο" που είπε σε φίλο του ο επιχειρηματίας λεει πολλά παρά πολλά!!! Σύμφωνα με το youweekly.gr θα ερθει κάποια στιγμή που ο Μπερτάκης θα μιλήσει, γιατι αν δεν μιλήσει θα σκάσει απο την αδικία που γίνεται στο όνομα του Παντέλου.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι πρώτες εικόνες από το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη!

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου στο μνημόσυνο του Παντελίδη!

Το συγκινητικό τραγούδι του Τριαντάφυλλου Παντελίδη για τον αδελφό του λίγες ώρες πριν το ετήσιο μνημόσυνο! Λύγισε το facebook..

Share