Σταύρος Παντελίδης: Όσα δήλωσε ο πατέρας του Παντελή μετά το μνημόσυνο του γιου του

Σταύρος Παντελίδης: Όσα δήλωσε ο πατέρας του Παντελή μετά το μνημόσυνο του γιου του
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για να τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή!

Ένας χρόνος, πέρασε από την ημέρα που ο Παντελής, έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα σε παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, κανείς όμως, δεν έχει ξεχάσει τον δημοφιλή τραγουδιστή, ούτε οι δικοί του άνθρωποι, ούτε οι φίλοι του αλλά ούτε και οι χιλιάδες θαυμαστές του που σήμερα το πρωί έδωσαν το παρών!

Ο πατέρας του Παντελή που για πρώτη φορά μίλησε δημόσια στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά, μας συγκλόνισε με τις δηλώσεις του για τον αδικοχαμένο γιο του. Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει φύγει από την ζωή ο Παντέλος του όμως δείχνει να αντιμετωπίζει με υπομονή το πένθος του, προσπαθώντας να σταθεί βράχος δίπλα στη γυναίκα του Αθηνά. Ο Σταύρος Παντελίδης, μιλώντας στην κάμερα συγκλόνισε: «Ήταν ένα παιδί που ούτε και εμείς οι ίδιοι δεν ξέραμε πόσο μεγάλη αξία είχε και ακόμα δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας». Στην ερώτηση αν ενοχλήθηκε που ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν τίμησε με την παρουσία του τη μνήμη του γιου του, ο κύριος Σταύρος με την γνωστή ταπεινότητά του είπε: «Ο καλλιτεχνικός χώρος συνήθως τέτοιες ώρες κοιμάται μετά το ξενύχτι και οπωσδήποτε υπάρχει δικαιολογία. Όσοι τον αγαπάνε και δεν μπόρεσαν να έρθουν πιστεύω ότι έχουν μέσα τους μία ζεστασιά για τον Παντελή». Όσο για το τι τον παρηγορεί πλέον, έναν χρόνο μετά την τραγική ημέρα του θανάτου του Παντελή, ο κύριος Σταύρος απάντησε με ειλικρίνεια: «Με παρηγορεί ο κόσμος». Και κατέληξε φανερά συγκινημένος: «Το παιδί μας θα μείνει πάντα ζωντανό μέσα από τα τραγούδια του». Διαβάστε παρακάτω.

Αυτό όμως που πραγματικά μας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ήταν η αποκάλυψη-βόμβα στις δηλώσεις του Σταύρου Παντελίδη: "Εμείς ξέραμε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος! Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τραγική φιγούρα η Αθηνά Παντελίδου στο μνημόσυνο του γιου της: Καταρρακωμένη και υποβασταζόμενη βγήκε από την εκκλησία

Ανατριχιαστικές στιγμές: Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή έξω από την καφετέρια της οικογένειας Παντελίδη;

Συγκλονίζουν οι γείτονες του Παντελή Παντελίδη: Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή ένα χρόνο μετά το θάνατό του