Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Φιτσιάλος: Ο γενετιστής της οικογένειας Παντελίδη αποκαλύπτει... Ποιος καθόταν στην θέση του οδηγού;

frosw-kuriakou-pantelis-pantelidis-odhgos
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 18.02.2017 11:00

Ένας χρόνος ακριβώς από την μέρα που κόπηκε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη και οι εξελίξεις για το τροχαίο αλλά και τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο δεν έχουν σταματημό!

Το Secret μπήκε για πρώτη φορά στα εργαστήρια, όπου γίνεται η ανάλυση των δειγμάτων DNA που έχουν ληφθεί από το τζιπ και αποκαλύπτει ένα νέο,συγκλονιστικό στοιχείο, που ίσως να φέρει τη μεγάλη ανατροπή. Ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος, που έχει οριστεί από την οικογένεια του Παντελή, εξήγησε πως η δειγματοληψία από την κουρτίνα του αερόσακου που άνοιξε την πλευρά του συνοδηγού οδηγεί την υπόθεση σε σενάρια που πρέπει να ερευνηθούν.

"Τα στοιχεία τόσο τα δικά μας όσο και της Τροχαίας συγκλίνουν, μόνο που εμείς ζητάμε περαιτέρω έρευνα, προκειμένου οι ενδείξεις να γίνουν αποδείξεις", είπε ο κύριος Φιτσιάλος κι εξήγησε: "Μέχρι στιγμής γενετικό υλικό της Φρόσως έχει βρεθεί μόνο στον περιβάλλοντα χώρο της θέσης του οδηγού. Στο τιμόνι βρέθηκε γενετικό υλικό του Παντελή Παντελίδη, αλλά και ακόμη ένα ακόμη διαφορετικό, που συγκλίνει με αυτό της Φρόσως Κυριάκου. Ωστόσο έχουμε, λίγους γενετικούς δείκτες και ως εκ τούτου, μόνο ενδείξεις για το γεγονός ότι και κάποιος άλλος εκτός του Παντελή, οδήγησε το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει παραπάνω έλεγχος. Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι πως από τη δειγματοληψία που έγινε στην κουρτίνα του αερόσακου του συνοδηγού βρέθηκε μόνο γενετικό υλικό του Παντελή Παντελίδη και της Μίνας Αρναούτη. Πουθενά στη θέση του συνοδηγού δεν έχουμε γενετικό υλικό της κυρίας Κυριάκου και αυτό γεννά ερωτήματα... Εμείς θα δώσουμε τα στοιχεία στη δικαιοσύνη και από κει και πέρα θα βγάλουν οι δικαστές την απόφασή τους."

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

1 χρόνο μετά: Το σπαρακτικό μήνυμα της Αθηνάς Παντελίδου για τον χαμό του γιου της!

Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε! Δεν φαντάζεστε με ποιον τραγουδιστή θα συνεργαζόταν ο Παντελίδης αν δεν γινόταν το μοιραίο!

Το σπαρακτικό γράμμα μιας μάνας που λέει στον Παντελίδη όσα δεν είπε στο παιδί της που σκοτώθηκε σε τροχαίο…

Share