Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ντοκουμέντο: 500 φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη από την εντατική και μέσα από το νοσοκομείο στην δημοσιότητα μέσα από την δικογραφία!

11
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 25.02.2017 10:08

Πολλά λέγονται και άλλα τόσα ακούγονται για τα "βασανιστήρια"που πέρασε η Μίνα Αρναούτη στην εντατική του ευαγγελισμού και μετά στον 9ο όροφο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε για μήνες αντέχοντας απίστευτους πόνους ,σωματικούς και ψυχικούς.

Όλο αυτό το διάστημα γνωρίζαμε μέσα από ρεπορτάζ και μισές αλήθειες τι ακριβώς είχε περάσει η κοπέλα! Ο καθένας έλεγε και έγραφε ότι του κατέβαινε στο κεφάλι. Η πραγματικότητα είναι ότι η συγκεκριμένη κοπέλα πέρασε τα πάθη του Χριστού μέσα στο νοσοκομείο. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια φωτογραφία από ρεπορτάζ της εφημερίδας των παραπολιτικών. -Διαβάστε παρακάτω-

Το μαρτύριο της ξεκίνησε όταν ξύπνησε από την νάρκωση και κατάλαβε τι είχε συμβεί! Φανταστείτε τι πέρασε μετά όταν έμαθε όλη την αλήθεια για το δυστύχημα του Παντελίδη τον θάνατο του και το γεγονός ότι χιλιάδες φαν του καλλιτέχνη την κατηγορούσαν...ως υπεύθυνη!

Η αλήθεια για όλα αυτά θα έρθει στο φως με πάνω από 500 φωτογραφίες που έχει καταθέσει ήδη ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη στην ογκωδέστατη δικογραφία. Οι φωτογραφίες θα έρθουν στην δημοσιότητα με την έναρξη του δικαστηρίου. Όμως εμείς στο Youweekly.gr έχουμε στα χέρια μας κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες που θα δημοσιεύσουμε μόνο και αν μας δώσει την άδεια η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη ο δικηγόρος της και φυσικά η ίδια η κοπέλα. Ο στόχος μας φυσικά δεν είναι ο εντυπωσιασμός και γι’αυτό δεν προχωρούμε στην δημοσίευση αλλά η αλήθεια για το τι πέρασε η κοπέλα όλους αυτούς τους μήνες! Μήνες γεμάτους ατελείωτη πίκρα και πόνο σωματικό και ψυχικό. Πάντως για να γνωρίζετε οι φωτογραφίες ντοκουμέντο είναι πέρα από κάθε φαντασία που μπορεί να βάλει το μυαλό μας. Υπάρχουν φωτογραφίες τόσο σκληρές που ακόμη και έμπειρη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ που έχει δει τα πάντα μόλις είδε της φωτογραφίες της Μίνας κυριολεκτικά βούρκωσε! Βλέπεις στις φωτογραφίες μια κούκλα με υπέροχα μάτια να σε κοιτάνε με απορία και ζωγραφισμένο πόνο. Μπανταρισμένο το κορμί της παντού και όταν λέμε παντού εννοούμε παντού και με τον αναπνευστήρα στο στόμα για μηχανική υποστήριξη της αναπνοής! Το σώμα της Μίνας «κεντημένο»από τον λαιμό ως τις πατούσες με ράμματα παντού….Η «μπαργούμαν» όπως υποτιμητικά λένε μέχρι και σήμερα την κοπέλα οι διάφοροι δήθεν φαν του Παντελίδη τελικά έζησε αν και αρκετοί επιθυμούσαν το αντίθετο. Οι φωτογραφίες θα μας δείξουν την αλήθεια και η Μίνα Αρναούτη πρέπει να μιλήσει για να οδηγηθούν οι ανάλγητοι στην δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Το παρασκήνιο για το αιφνίδιο τέλος των «Ξαναδέστε τους» και ο ρόλος της… Ελεονώρας Μελέτη!

Σε διάσημη Ελληνίδα κούκλα παρουσιάστρια πρότειναν εκπομπή στον Σκαι και 10.000 ευρώ για να μπει στο Survivor!

Ντοκουμέντο: 500 φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη από την εντατική και μέσα από το νοσοκομείο στην δημοσιότητα μέσα από την δικογραφία!

Share