Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βόμβες κρατάνε η Αρναούτη και η Κυριάκου για την οικογένεια Παντελίδη και πασίγνωστους δημοσιογράφους!

arnaouti-kyriakou-pantelidis-650
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 26.02.2017 09:22

Δεν έχουν μιλήσει πουθενά και σε κανέναν. Έχουν αρνηθεί ακόμη και συνεντεύξεις με πολλά χρήματα!

Μιλάμε φυσικά για την Μίνα Αρναούτη αλλά και την Φρόσω Κυριάκου τα κορίτσια που ήταν οι μοναδικοί μάρτυρες στο φοβερό δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Υouweekly.gr τα δυο κορίτσια κρατάνε στα χέρια τους βόμβες για την οικογένεια Παντελίδη αλλά και για πασίγνωστους δημοσιογράφους. Διαβάστε παρακάτω.

Πάμε να τα δούμε ένα ένα...

Για την οικογένεια Παντελίδη οι βόμβες έχουν να κάνουν με κάποιους μάρτυρες που εμφανίστηκαν να καταθέσουν στην υπόθεση του δυστυχήματος μετά από αρκετές ημέρες, εβδομάδες ή και μήνες μετά το ατύχημα! Πληροφορίες του Youweekly.gr λένε ότι οι καταθέσεις τους δεν έχουν παρθεί με την τυπική διαδικασία που ακολουθείται στην Ελληνική δικαιοσύνη. Το μεταφέρουμε κομψά.

Επίσης για τους μάρτυρες που παρουσιάστηκαν μετά το δυστύχημα μετά από εξονυχιστικό έλεγχο καμερών από τηλεοπτικά συνεργεία αλλά και παρακείμενες κάμερες ασφαλείας δεν έχει φανεί να ήταν στον τόπο του δυστυχήματος!!! Τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που δείχνουν οι κάμερες και λέει το ρεπορτάζ.

Φυσικά έχουμε στο Youweekly.gr άλλη μια βόμβα για τους μάρτυρες ,κατόπιν εορτής, την οποία θα αποκαλύψουμε για έναν από αυτούς τους ανθρώπους την ημέρα που θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία.

Για τους πασίγνωστους δημοσιογράφους

Έχει πλέον ταυτοποιηθεί η ταυτότητα τους με τα ψεύτικα προφίλ στα sosial media που άνοιξαν με σκοπό και στόχο τον εκφοβισμό της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου. Τουλάχιστον ο ένας από αυτούς έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ενέργειες εκβιασμού από γνωστούς καλλιτέχνες! Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας η πλευρά Αρναούτη-Κυριάκου έχει εξασφαλίσει την μαρτυρία ενός δημοσιογράφου που τον πλησίασαν για να γράφει υβριστικά μηνύματα εναντίον των κοριτσιών έναντι αμοιβής.

Αυτά...για τώρα, όσο πλησιάζει η δίκη θα σας έχουμε και άλλα συγκλονιστικά στοιχεία!!!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ντοκουμέντο: 500 φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη από την εντατική και μέσα από το νοσοκομείο στην δημοσιότητα μέσα από την δικογραφία!

Η αποκάλυψη του «Happy Day» για την υπόθεση Παντελίδη και για την απόφαση της οικογένειάς του!

Η συγκινητική ανάρτηση του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη ένα χρόνο μετά το τροχαίο

Share