Έκτακτο στην Αθήνα: Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια

Έκτακτο στην Αθήνα: Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε 19χρονη φοιτήτρια
Στο πένθος έχει βυθιστεί το νησί της Ρόδου, από τον θάνατο της 19χρονης φοιτήτριας Γεωργίας Λεβέντη από τις Καλυθιές που σπούδαζε και διέμενε στην Αθήνα. Η 19χρονη, που ήταν φοιτήτρια σε ΤΕΙ της Αθήνας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι όπου διέμενε με τον αδελφό της και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αίτια του θανάτου της, ήταν παθολογικά. Η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στη Ρόδο, όπου θα γίνει η κηδεία της, σύμφωνα με τη rodiaki.gr.

Η άτυχη φοιτήτρια, κόρη γνωστής οικογένειας του νησιού, ήταν ενας υπέροχος άνθρωπος σύμφωνα με όσους τη γνώριζαν και η απώλειά της, έχει "γονατίσει" φίλους, γνωστούς, συγγενείς και βέβαια την οικογένειά της. Άπαντες αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και να συνειδητοποιήσουν τον άδικο θάνατο ενός τόσο νέου κοριτσιού.

Οι πρώτες πληροφορίες, δείχνουν ότι τα αίτια του θανάτου της είναι παθολογικά, αλλά ωστόσο διατάχθηκε σχετική έρευνα από τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε να προσδιοριστούν επακριβώς..

Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες-σοκ από το άψυχο σώμα του Γιακουμάκη! Ο Γεράσιμος Κουρουκλής αποκαλύπτει…Δείτε ακόμη: 17χρονος μαθητής έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο σκορπίζοντας θλίψη στο Βόλο

Δείτε ακόμη: Ώρες αγωνίας για τον 32χρονο που αγνοείται 6 μέρες από την Καλλιθέα