Βόμβα από τον ιατροδικαστή: \"Από τη νεκροψία της Ρίας προέκυψε πως...\" - Ανατριχιαστικές εξελίξεις στον θάνατο που συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Βόμβα από τον ιατροδικαστή: \
Ο θάνατος της 22χρονης Ρίας από την Αλεξανδρούπολη που θυσιάστηκε για να σώσει τον Βούλγαρο σύντροφό της από ηλεκτροπληξία, εκτός από την ανείπωτη θλίψη που προκαλεί στους οικείους της, εγείρει και προβληματισμούς.

Οι πληροφορίες για τις συνθήκες του ατυχήματος είναι συγκεχυμένες και παρότι έγινε ιατροδικαστική εξέταση στη Βουλγαρία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της ξανθιάς καλλονής, οι γονείς της ζήτησαν να γίνει νέα εξέταση στην Ελλάδα, η οποία και έγινε.



Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, μιλώντας στην εφημερίδα «Η Θασιακή», επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του κοριτσιού επήλθε από ηλεκτροπληξία, ωστόσο είπε πως «από την εξέταση προέκυψαν και άλλα ευρήματα», χωρίς να προβαίνει σε λεπτομέρειες, σεβόμενος την επιθυμία της οικογένειας.

Όλα αυτά τα γεγονότα έχουν προκαλέσει καχυποψία αλλά και προβληματισμό, καθώς ερωτήματα προκαλούνται πώς γίνεται να χτυπάει το ρεύμα τον φίλο της, αλλά τελικά να σκοτώνεται εκείνη και να σώζεται το πρώτο θύμα της ηλεκτροπληξίας.



Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σύντροφος της Bozhidar Gugushev, ο οποίος είναι χορευτής της Βουλγαρίας, αρχικά το ρεύμα χτύπησε τον ίδιο. Η Ρία προσπάθησε να τον τραβήξει όμως δυστυχώς δεν στάθηκε τυχερή, αφού την χτύπησε το ρεύμα προκαλώντας τον θάνατό της.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ντοκουμέντο: Σε αυτό το σπίτι πέθανε η 22χρονη Ρία από την Αλεξανδρούπολη! (PHOTO)



Μυστήριο ο θάνατος της Ρίας: Στη Δικαιοσύνη αναζητούν την αλήθεια οι γονείς – Τι υποπτεύονται;



Λάρισα: Η μικρή Μαρία έγινε 7 ετών – Δείτε πώς είναι σήμερα το κορίτσι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο