Τραγωδία: Πέθανε 32χρονος στα χέρια των γειτόνων από μια...!

Τραγωδία: Πέθανε 32χρονος στα χέρια των γειτόνων από μια...!
Σοκ για τους κατοίκους της οδού Πηλίου στην περιοχή του πρώην 409 Νοσοκομείου από τον θάνατο ενός νεαρού… μπροστά στα μάτια τους!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Νεκρός είναι ο 32χρονος Εμμανουήλ Σούλης, γνωστός στην περιοχή, καθώς «γυρνούσε» όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Δεν γνώριζαν που διέμενε, σίγουρα όμως όχι με την οικογένειά του.

Οι σύνοικοι άκουσαν θόρυβο, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους και τον είδαν στην κυριολεξία να «χτυπιέται»! Προφανώς είχε υποστεί κάποια κρίση. Μάλιστα είχε αίματα στο χέρι, αφού κάπου χτύπησε. Κηλίδες αίματος είχαν μείνει και σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο ακούμπησε πριν καταρρεύσει.



Οι κάτοικοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Όμως αυτό έφθασε μισή ώρα αργότερα, έστω και αν το Νοσοκομείο ήταν τόσο κοντά. Θα μπορούσε να είχε σωθεί αν είχε μεταφερθεί πιο γρήγορα; Κανείς δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις σε αυτό. Ο νεαρός πέθανε στην κυριολεξία στα χέρια τους. Πάντως οι κάτοικοι ήσαν αγανακτισμένοι από την καθυστέρηση του ασθενοφόρου. «1.53 το μεσημέρι έγινε η πρώτη κλήση. Το όχημα έφθασε σίγουρα μετά από μισή ώρα.

Σίγουρα παραπάνω από 30 λεπτά» μας είπε αυτόπτης μάρτυρας. Από την πλευρά του το ΕΚΑΒ ανέφερε πως το όχημά του αφίχθη στο σημείο σε δέκα λεπτά.

Όταν έφθασε το ασθενοφόρο ο 32χρονος ήταν ήδη νεκρός. Στο σημείο έφθασε και περιπολικό της Αστυνομίας. Άνδρες της οποίας πήραν καταθέσεις από τους γείτονες αλλά και δείγμα από τις κηλίδες αίματος που είχαν μείνει πάνω στο όχημα.



Το γεγονός έχει σοκάρει τους δεκάδες γείτονες που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μίας τραγωδίας. Η νεκροψία έγινε την Τρίτη και φυσικά απεκλείσθη η εγκληματική ενέργεια. Όσο για την αιτία των σπασμών, θα πρέπει να ληφθούν τα αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων για να διαπιστωθεί τι οδήγησε στον θάνατο τον άτυχο νέο.

Πηγή:athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Φρίκη: Ξεκοιλιασμένα σώματα, βγαλμένα μάτια και όρχεις στο στόμα! Οι τζιχαντιστές τους ξεκοίλιασαν και βίασαν γυναίκες (PHOTOS)

Νέες απεργίες σε ΜΜΜ! Τι δεν θα λειτουργήσει για τις επόμενες τρεις ημέρες;

Νέα απόπειρα πραξικοπήματος με έναν νεκρό! Σε ποια χώρα συμβαίνει μετά την Τουρκία;

Τα καλύτερά μας σήμερα

Έσκασε από τη ζήλια του ο Κατσούλης! Η ενόχλησή του με την Καραβάτου και τον κούκλο τραγουδιστή

Τα 20 πρώτα σημάδια του καρκίνου που κανείς δεν πρέπει να αγνοήσει!

Chocaholic Diet! Χάσε 4 κιλά τρώγοντας κάθε μέρα σοκολάτα