Συναγερμός: Άφησαν σακίδιο με βόμβα στο κέντρο της Αθήνας! (photos)

Συναγερμός: Άφησαν σακίδιο με βόμβα στο κέντρο της Αθήνας! (photos)
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από πληροφορία για βόμβα στο κτήριο του υπουργείου Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τη 1:20 στην Εφημερίδα των Συντακτών υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος θα ενεργοποιούνταν σε 40 λεπτά.

Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και διέκοψαν την κυκλοφορία στην άνοδο της Πειραιώς προς Σταδίου. Πραγματοποιήθηκε έρευνα στους χώρους του υπουργείου με τους πυροτεχνουργούς να έχουν εντοπίσει ένα ύποπτο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, εντοπίστηκε ύποπτο σακίδιο έξω από το υπουργείο Εργασίας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί 3 ελεγχόμενες εκρήξεις με τους άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών να έχουν πιθανότατα καταφέρει να διασπάσουν το περιεχόμενο του ύποπτου σακιδίου που εντόπισαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο δεν έξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Η αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο σημείο είναι ισχυρότατη, ενώ όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Σύνταγμα από την Ομόνοια και την Πατησίων είναι κλειστοί.











Πηγή: iefimerida.gr