Αυτό είναι το σπίτι όπου έγινε το άγριο φονικό στο Περιστέρι: Νεκρή η γυναίκα - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας! (photos)

Αυτό είναι το σπίτι όπου έγινε το άγριο φονικό στο Περιστέρι: Νεκρή η γυναίκα - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο άνδρας! (photos)
Στην οδό Ολύμπου στο Περιστέρι βρίσκεται η πολυκατοικία στην οποία έγινε το άγριο έγκλημα τα ξημερώματα της Παρασκευής, με θύματα ένα ζευγάρι Αλβανών.



Οι δυο δράστες εισέβαλαν αθόρυβα στο διαμέρισμα της τετραμελούς οικογένειας, και κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, όπου πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι τον 55χρονο άνδρα και την 50χρονη σύζυγό του.

Η 50χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της, ενώ ο 50χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.



Την ώρα του άγριου φονικού, στο διαμέρισμα ήταν και τα δυο παιδιά της οικογένειας, ο 28χρονος γιος τους και η 18χρονη κόρη τους, τα οποία οι δράστες δεν πείραξαν.

Ωστόσο ο 28χρονος όταν άκουσε τους πυροβολισμούς και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει, δέχτηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στην κάτω γνάθο.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΑΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή σε κάποιο παράθυρο άρα προς το παρόν έχει αποκλειστεί το κίνητρο της ληστείας.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να πάρουν καταθέσεις από γείτονες, ενώ μαρτυρία κατοίκου της πολυκατοικίας αναφέρει πως άκουσε θορύβους και ποδοβολητά στην σκάλα, αλλά δεν άκουσε πυροβολισμούς.



ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο 28χρονος και η 18χρονη είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ άνδρες της ασφάλειας προσπαθούν να πάρουν στοιχεία κυρίως από το 18χρονο κορίτσι που δεν έχει τραυματιστεί ώστε να έχουν μια γρήγορη περιγραφή των δυο κακοποιών.

Περισσότερα στο athensmagazine.gr