Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το πώς σώθηκε ο 6χρoνος που έπεσε απο τον 6ο όροφο

Συγκλονίζουν οι λεπτομερείες για το πώς σώθηκε ο 6χρoνος που έπεσε απο τον 6ο όροφο
ια τo σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου ένα εξάχρονο παιδί έπεσε από τον τέταρτο όροφο, μίλησε... στο CNN Greece o διαχειριστής της πολυκατοικίας.

«Ειδοποιήθηκα ενώ ήμουν στη δουλειά μου πως έπεσε ένα παιδί από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας. Στην αρχή νόμιζα πως έπεσε μπροστά αλλά όταν ήρθα διαπίστωσα πως έπεσε στο πίσω μέρος του κτιρίου», είπε χαρακτηριστικά ο διαχειριστής της πολυκατοκίας.

«Επικοινώνησα με τον πατέρα του παιδιού. Μου είπε ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ», ενώ όπως είπε, ο πατέρας του 6χρονου του εξήγησε πως το παιδί δεν είχε χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά μόνο στα πόδια. Διαβάστε παρακάτω..



Όσον αφορά στο πώς κατάφερε να γλιτώσει από μια τέτοια πτώση το παιδί, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας εξηγεί πως την πτώση του παιδιού ανέκοψαν τα δέντρα που βρίσκονταν στην αυλή, ενώ σημαντικά βοήθησε και το γεγονός πως ο 6χρονος έπεσε στο χώμα που ήταν ακόμα νωπό.Ο 6χρονος ευτυχώς δεν έπεσε πάνω στο τσιμέντο, ενώ στάθηκε τυχερός καθώς και η τέντα του κάτω ορόφου ήταν μαζεμένη και δεν ανέτρεψε την πορεία της πτώσης.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε γρήγορα η μητέρα η οποία και έσπευσε να κατέβει κάτω για να δει το παιδί, μαζί με μία γειτόνισσα και αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Αρχικά, ο 6χρονος είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ (που είναι και το πλησιέστερο νοσοκομείο), ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στο Πάιδων, όπου και νοσηλεύεται.

tromaktiko

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σοκ στην Κηφισιά: 6χρονο αγοράκι έπεσε στο κενό!

Κορίτσια προσοχή στα ψώνια! Κλειστό το μετρό σε αυτούς τους σταθμούς!

Έρχεται κρύο τσουχτερό! Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια! Μάθετε που