Τραγικό! Οι εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη που πραγματικά απογοητεύουν!

Τραγικό! Οι εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη που πραγματικά απογοητεύουν!
Άκρως απογοητευμένη από την εξέλιξη της διαδικασίας, της ανάκρισης της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δυο χρόνια μετά τον θάνατο του, εμφανίζεται η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η κύρια ανάκριση της υπόθεσης έχει «παγώσει» συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, οι αρμόδιοι δεν δείχνουν ενδιαφέρον για την πορεία της υπόθεσης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νέα ανακρίτρια, που είχε αντικαταστήσει την αρχική λόγω εγκυμοσύνης, έμεινε και εκείνη έγκυος. Διαβάστε παρακάτω...



«Οι αρμόδιοι δε δείχνουν ενδιαφέρον για την πορεία της πολύκροτης υπόθεσης», δήλωσε ο κύριος Δημήτρης Μπούκας. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας και μόνο τακτικός ανακριτής για όλες τις τρέχουσες υποθέσεις των Ιωαννίνων, ενώ η ανακρίτρια αναλαμβάνει τις μικρότερες υποθέσεις. Η Πολιτεία, μολονότι γνωρίζει ότι ένας ανακριτής δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τις εκατοντάδες - για να μην πω χιλιάδες - υποθέσεις που υπάρχουν σε ετήσια βάση, δε στέλνει δικαστές στα Γιάννενα. Έχουμε ίδιο αριθμό δικαστών (οκτώ δικαστές και ένας ανακριτής) με την Κόρινθο, που έχει ελάχιστα κακουργήματα», συμπλήρωσε.

Τέλος, επισήμανε ότι, σύμφωνα με το δικηγόρο, ο οποίος βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με την οικογένεια, όλα τα παραπάνω οφείλονται στο ότι «προφανώς αυτοί που ασχολούνται με τα δέοντα θέματα δεν έχουν την ικανότητα να κρίνουν, να επιμερίσουν τους δικαστές ανάλογα με τις ανάγκες της περιφέρειας».

Δείτε επίσης στο youweekly.gr:

«Η μικρή Μαντλίν είναι ζωντανή και κάποιος την κρατά αιχμάλωτη»

Τα έθιμα της Μεγάλης Τετάρτης στην Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που ξάφρισε Καμπουρέλη, Βέρτη και Μαυρίδη (Βίντεο)