Ξεκίνησε η κακοκαιρία στην χώρα! Ποια πόλη χτυπήθηκε από ισχυρό μπουρίνι;

Ξεκίνησε η κακοκαιρία στην χώρα! Ποια πόλη χτυπήθηκε από ισχυρό μπουρίνι;
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα άρχισαν να εκδηλώνονται στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα με ισχυρούς ανέμους προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους

Ισχυρό μπουρίνι χτύπησε τις μεταμεσονύχτιες ώρες την πόλη της Πρέβεζας και τις γύρω περιοχές. διαβάστε παρακάτω...



Τα έντονα καιρικά φαινόμενα άρχισαν να εκδηλώνονται στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα με ισχυρούς ανέμους προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

Ακολούθησε ισχυρή βροχόπτωση και για περισσότερο από μισή ώρα όλη η πόλη βρίσκονταν στο έλεος της κακοκαιρίας.

Ωστόσο τα προβλήματα που προκλήθηκαν δεν φαίνεται, σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, να ήταν ιδιαίτερα σοβαρά.



Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές, τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν πτώσεις δέντρων καθώς και βραχυκύκλωμα σε κολώνα της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, πτώση μεγάλη κλαδιού στον πλάτανο στον Άγιο Κωνσταντίνο προκάλεσε υλικές ζημιές σε όχημα ενώ η Πυροσβεστική κλήθηκε για την απομάκρυνση του.

Πτώση δέντρου σημειώθηκε επίσης και στην περιοχή του νοσοκομείου, πίσω από το νεκροταφείο, καθώς τρεις παρόμοιες περιπτώσεις με πτώσεις μεγάλων κλαδιών αντιμετωπίστηκαν από την Π.Υ. στην εθνική οδό Πρέβεζας Ιωαννίνων, χωρίς να προκαλέσουν ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ εκτός από συνεχείς διακοπές ρεύματος, προκάλεσε πυρκαγιά, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα ενώ το πρόβλημα αποκαταστάθηκε από τεχνικούς της ΔΕΔΔΗΕ.

Όσον αφορά την κατάσταση στην χερσαία ζώνη και το λιμάνι δεν υπάρχουν μέχρι τώρα αναφορές για ζημιές σε σκάφη ή σε εγκαταστάσεις της παραλιακής.

Πηγή: pamepreveza.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, μετά τις μπουνιές με τον Μεσσανίδη!

Στάσεις εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο την επόμενη εβδομάδα! Πως θα κινηθούν τα μέσα;

Δώστε προσοχή: Πότε αλλάζει η ώρα; Πότε θα γυρίσουμε μια ώρα πίσω τα ρολόγια μας;