Έκτακτο! Τέλος το μυστήριο! Βρέθηκε η Βάια Οικονόμου! Που εντοπίστηκε και σε ποια κατάσταση την βρήκαν!

Έκτακτο! Τέλος το μυστήριο! Βρέθηκε η Βάια Οικονόμου! Που εντοπίστηκε και σε ποια κατάσταση την βρήκαν!
Το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πέρασαν χθες ο σύζυγος, η μητέρα και η αδερφή της 47χρονης Βάιας Οικονόμου που αγνοείται για 14η ημέρα.

Οι συγγενείς της καθηγήτριας μαθηματικών έμειναν αρκετές ώρες στο τμήμα που ερευνά την εξαφάνιση της Βάιας Οικονόμου απαντώντας τις επίμονες και αλλεπάλληλες ερωτήσεις των αστυνομικών. Διαβάστε παρακάτω…

Στο νοσοκομείο τής Καστοριάς βρέθηκε τελικά η 47χρονη μαθηματικός, Βάια Οικονόμου, η οποία αγνοείτο από τις αρχές του μήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι όλες τις ημέρες ήταν σε ένα μοναστήρι σε περιοχή της Κοζάνης, αλλά αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο.

Ανατριχιαστική ωστόσο είναι η κατάθεση της 47χρονης καθηγήτριας, η οποία αποκάλυψε τους λόγους που εξαφανίστηκε και κρυβόταν όλο αυτό το διάστημα! Δείτε την κατάθεση της εδώ.

Δείτε ακόμη: «Είχε στα χέρια της τη λίστα Λαγκάρντ!» Απίστευτη αποκάλυψη από τον πατέρα της 30χρονης που δολοφονήθηκε σε νεκροταφείο! Προσχεδιασμένη η δολοφονία! (βίντεο)

bloko.gr