Τραγική ειρωνεία! Πόσο τυχαίο είναι το \"Γ\" που χάραξαν στο πρόσωπο της 30χρονης στα Πατήσια; Ιδού η αποκάλυψη...

Τραγική ειρωνεία! Πόσο τυχαίο είναι το \

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες και οι συνθήκες δολοφονίας της άτυχης 32χρονης κοπέλας στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια, που δέχτηκε δεκατέσσερις μαχαιριές από άγνωστο άτομο το απόγευμα της Τετάρτης.


Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά το Β’ νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του φίλου της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα με γερανό.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ιερέας του ναού του κοιμητηρίου, πατέρας Θεόδωρος, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει. Διαβάστε παρακάτω…

Όπως φαίνεται η νεαρή εφοριακός, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του 33χρονου Γιάννη Καυκιά και τον επισκεπτόταν συχνά!

Δείτε επίσης: Δολοφονία νεκροταφείο: Ανατριχιάζει η ιατροδικαστική έκθεση! 14 μαχαιριές δέχτηκε η άτυχη 32χρονη! (βίντεο)



Δείτε ακόμη: Δολοφονία 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο: Αυτός ήταν ο 33χρονος του οποίου επισκεπτόταν το μνήμα!

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία της άτυχης κοπέλας, διαπίστωσε εκτός από τις 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά υπήρχε ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα “Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό.

Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό. Το σενάριο αυτό περιπλέκει ακόμη το μυστήριο και μετατρέπει τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη σε πραγματικό θρίλερ.

Δείτε επίσης: Καστοριά: Βρέθηκε ζωντανή η Βαϊα Οικονόμου – H ανατριχιαστική κατάθεση της! Δεν φαντάζεστε γιατί κρυβόταν!

Η τραγική σύμπτωση της υπόθεσης όμως είναι πως το γράμμα "Γ" που χάραξαν στο πρόσωπό της είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος του αγοριού που επισκεπτόταν η άτυχη κοπέλα στο νεκροταφείο! Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε τους δικαστές απλά είναι μια ποιητική αδεία!