Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δολοφονία 32χρονης: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του πατέρα μετά την κατάθεσή του στην αστυνομία! (Βίντεο)

Δολοφονία 32χρονης: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του πατέρα μετά την κατάθεσή του στην αστυνομία! (Βίντεο)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 22.10.2017 13:31

Στη ΓΑΔΑ προσήλθε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, προκειμένου να καταθέσει και ο δικηγόρος του ζήτησε να μην βγαίνουν συμπεράσματα.

Ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε λίγο μετά τις 12:00 στη ΓΑΔΑ και αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις πριν από την κατάθεσή του. Λίγα λεπτά αργότερα ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας, ζήτησε να σεβαστούν όλοι το έργο της αστυνομίας. διαβάστε παρακάτω...

«Ηρθε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για ό,τι γνωρίζει. Αυτή τη στιγμή θέλω να σεβαστούμε όλοι το έργο της αστυνομίας, γιατί αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω στην παρούσα φάση. Ας αφήσουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε κανένα συμπέρασμα πριν ακόμη μάθουμε τι έχει συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος.

Τραγωδία νεκροταφείο: Στην αστυνομία καταθέτει αυτή τη στιγμή ο πατέρας της 32χρονης! Πανικός έξω από το αστυνομικό τμήμα (Βίντεο)


Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Κώστας Ζέμπερης αποκάλυψε πως την περασμένη Τετάρτη, την ώρα του στυγερού εγκλήματος, πέρασε τυχαία έξω από το Β' Νεκροταφείο με το ταξί του και παρέλαβε έναν άνδρα περίπου 30 ετών ο οποίος- όπως υποστήριξε- φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία.Πηγή: iefimerida.gr

Share