Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Είχε κάνει ασφάλεια ζωής η 32χρονη και την αποζημίωση παίρνει..." - Η μεγάλη αποκάλυψη για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 23.10.2017 13:59
Follow us on Google News

Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του δράστη της στυγερής δολοφονίας, η οικογένεια της Δώρας αλληλοκατηγορείται.

Η θεία του θύματος και αδερφή του πατέρα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, δήλωσε: «Το μυαλό μου σκέφτηκε ότι καθάρισε το παιδί κάποιος από την πλευρά του αδελφού μου, που χρωστά σε όλο τον κόσμο».

Υποστήριξε επίσης ότι η Δώρα δεχόταν μεγάλη ψυχολογική πίεση από τον πατέρα της, που της ζητούσε λεφτά, καθώς εκείνος έπαιξε πολλά χρήματα στο χρηματιστήριο «για να γίνει πλούσιος» και τελικά τα έχασε όλα. Η θεία του άτυχου κοριτσιού ισχυρίστηκε ότι ο αδερφός της υποχρέωνε τη Δώρα να βγάζει δάνεια για λογαριασμό του. διαβάστε παρακάτω...

Ξεκίνησε ο «Δαίδαλος»: Σε ποια περιοχή της χώρας ρίχνει ισχυρό χαλάζι αυτή την ώρα;

Μέλη της οικογένειας του θύματος δεν έκρυψαν ότι υποπτεύθηκαν τον πρώην σύντροφο της κοπέλας, αστυνομικό, ο οποίος όμως, όπως διαπιστώθηκε, είχε ισχυρό άλλοθι και παρευρέθη μάλιστα δίπλα τους στην κηδεία του άτυχου κοριτσιού. Η αδερφή της Δώρας ξέσπασε για ακόμη μία φορά, μέσω διαδικτύου, εναντίον του πατέρα της γράφοντας: «φτου σου, ξεφτίλα»...

Έσκασε βόμβα! Μόλις ανακοινώθηκε 48ωρη απεργία από αύριο! Δείτε που…

Η 32χρονη είχε κάνει ασφάλεια ζωής

Η μητέρα της Δώρας, εν τω μεταξύ, πάνω στον πόνο της έκανε και μια αποκάλυψη που ίσως φανεί χρήσιμη στην εξιχνίαση της υπόθεσης. «Φοβόταν. Είχε κάνει ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της. Κάτι αδιόρατο φοβόταν, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Μου είχε πει κάποια στιγμή "μαμά, αν κάνω λάθος στη δουλειά μου, μπορεί να μπω φυλακή"», δήλωσε.

Δολοφονία 32χρονης Δώρας: Τα 3 επικρατέστερα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία!
Άγριο ξέσπασμα της γιαγιάς της Δώρας Ζέμπερη! Οι κατηγορίες της κατά της μητέρας της άτυχης 32χρονης! (βίντεο)

Να σημειώσουμε πως και ο πατέρας της Δώρας είχε μιλήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή για τους φόβους του παιδιού του. Αν και όπως έχει υποστηρίξει είχαν να μιλήσουν αρκετούς μήνες, ο ίδιος ήταν σε θέση να γνωρίζει, από την ίδια τη Δώρα, πως η κόρη του κάτι φοβόταν. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ούτε στον πατέρα της αλλά ούτε και στη μητέρα της δεν είχε κάνει ξεκάθαρο τι ακριβώς τι φόβιζε, ενώ κανένας δεν φαίνεται να γνωρίζει αν η άτυχη κοπέλα δεχόταν οποιουδήποτε είδους απειλές.

Share