Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κροίσος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης: Τα νέα πανάκριβα δώρα που έκανε στην Αστυνομία για την απελευθέρωσή του και συγκλονίζει!

Κροίσος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης: Τα νέα πανάκριβα δώρα που έκανε στην Αστυνομία για την απελευθέρωσή του και συγκλονίζει!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 25.10.2017 15:05

Τι δώρο έκανε ο Λεμπιδάκης στην Αστυνομία;

Το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου επισκέφθηκαν σήμερα εκπρόσωποι του προσωπικού της εταιρείας «Πλαστικά Κρήτης» θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για την αίσια έκβαση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Οι εργαζόμενοι προσέφεραν μία συσκευή που έλειπε από τις εγκαταστάσεις της αστυνομίας, απαραίτητη τόσο για τους αστυνομικούς όσο και τους δεκάδες πολίτες που καθημερινά επισκέπτονται το Αστυνομικό Μέγαρο. Διαβάστε παρακάτω...Τρόμος με δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Τι τρομερό βρήκαν μέσα στο νεκροταφείο! Πώς διέφυγε ο δολοφόνος

Έναν αυτόματο απινιδωτή καρδιάς, καθώς επίσης έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και έναν βιντεοπροβολέα με πανί προβολής ώστε να εξοπλιστεί ο παιδικός σταθμός που στεγάζεται εντός του Μεγάρου.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου αναφέρει:

«Ως εκπρόσωποι των αστυνομικών, τους ευχαριστούμε για την γεμάτη αγάπη ευγενική τους χειρονομία, ευχόμαστε σε αυτούς, τους εργοδότες τους και τις οικογένειές τους να είναι πάντα υγιείς και τους υποσχόμαστε ότι οι αστυνομικοί του Ηρακλείου.Θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για να διατηρήσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών σε υψηλά επίπεδα, παρά τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να εργαστούμε».

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Πικράκης

Ο Αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Μαλλιαράκης

Share