Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ο άγνωστος γάμος του θύματος που βάζει "φωτιά" στην Αστυνομία!

96b4d6_2
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 05.11.2017 13:38

Τι αποκάλυψε φίλη της Δώρας Ζέμπερη;

Λεπτομέρειες για όσα βίωνε το τελευταίο διάστημα η Δώρα Ζέμπερη αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φίλη της άτυχης εφοριακού. διαβάστε παρακάτω...

«Είδα τον δολοφόνο να την κατακρεουργεί! Πρόκειται για…» – Μαρτυρία – σοκ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη!

Όπως είπε στην Αγγελική Νικολούλη, η Δώρα Ζέμπερη μέχρι τον Αύγουστο διατηρούσε σχέση με έναν αστυνομικό, στην οποία είχε επενδύσει πολλά.

«Ήθελε να κάνει οικογένεια και έκανε σχέδια για τον γάμο της. Τον Αύγουστο όμως χώρισαν και δεν θα έλεγα με τον καλύτερο τρόπο. Η συμπεριφορά του την πόνεσε πολύ και αυτό την έριξε ψυχολογικά.

Μια εβδομάδα πριν τη σκοτώσουν, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από εκείνον. Την κάλεσε με απόκρυψη και της μίλησε τόσο άσχημα όσο δεν φαντάζεστε. Αυτό την τσάκισε κυριολεκτικά και δεν μπορούσε να συνέλθει.Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν πήγε στον γάμο του γιου του! Και όχι δεν είναι αυτό που φαντάζεστε

Της είχε κοστίσει και ο θάνατος του παιδικού της φίλου με τον οποίο ήταν πολύ δεμένοι. Μου είπε πως μόνο αυτός την αγαπούσε και την καταλάβαινε και άρχισε να πηγαίνει όλο και πιο συχνά στο νεκροταφείο.

Της έλεγα «κοριτσάκι μου, αραίωσέ το δεν έχει νόημα. Είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου».

Την παρότρυνα να επισκεφτεί κάποιον ειδικό, έναν ψυχολόγο, για να την βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της. Και μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει» είπε χαρακτηριστικά.Όπως ισχυρίστηκε στη δημοσιογράφο μια γνωστή της την έφερε σε επαφή με έναν χώρο κάπου στο Γαλάτσι, απ’ όπου θα μπορούσε να αντλήσει ενέργεια και διαύγεια πνεύματος.

«Την ρώτησα λεπτομέρειες αλλά δεν μου είπε. Από τα μισόλογα της κατάλαβα ότι είχε ενταχθεί σε κάποιο group therapy. Από κοινό γνωστό μας έμαθα ότι ή είχε κάνει ή σκόπευε να κάνει υπνωτισμό.

Βόμβα στην ελληνική αγορά με τον Σκλαβενίτη: «Έπεσε» το κάστρο!

Όσες φορές κι αν τη ρώτησα δεν μου είπε ποιον συναντούσε εκεί ή αν είχε κάνει φιλίες μέσα σ’ αυτόν τον χώρο» τόνισε.

Share