Νέα ομολογία - σοκ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη: Τι έκανε αμέσως μετά το έγκλημα;

Νέα ομολογία - σοκ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη: Τι έκανε αμέσως μετά το έγκλημα;

Ποια η ομολογία του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη;


Νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού μετά την προσαγωγή του δολοφόνου – Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς – Γιατί σκότωσε με 14 μαχαιριές την άτυχη Δώρα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Οι αστυνομικοί έχουν από το πρωί της Τρίτης (07/11/2017) στα χέρια τους έναν 58χρονο, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι κατακρεούργησε την άτυχη 32χρονη εφοριακό. Διαβάστε παρακάτω...



Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο δράστης είπε στους αστυνομικούς, ότι σκότωσε τη Δώρα, στην προσπάθειά του να τη ληστέψει.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι όταν πλησίασε την άτυχη Δώρα εκείνη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να βγάλει το μαχαίρι και το καρφώσει 14 φόρες στο σώμα της άτυχης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόκειται για Έλληνα, ηλικίας 58 ετών, ο οποίος πούλησε το κινητό τηλέφωνο της άγρια δολοφονημένης κοπέλας στο κέντρο της Αθήνας.

«Εγώ την σκότωσα…»: Ομολόγησε ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη!

Ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο δολοφόνος, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το Κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και το πούλησε σε κλεπταποδόχο.

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη! Πώς οδηγήθηκε η αστυνομία στη σύλληψή του! (βίντεο)

Οι αστυνομικοί είδαν από κάμερα καταστήματος της Ομόνοιας ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει από τις κάμερες απέναντι από το Κοιμητήριο και τότε εστίασαν τις έρευνές τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και τον εντόπισαν σήμερα.

Ο ύποπτος για τη δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη είχε αφήσει ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ, στον Περισσό. Μπήκε στο Β’ Νεκροταφείο και άρχισε να ψάχνει υποψήφια θύματα. Να τους κλέψει λίγα χρήματα και να εξαφανιστεί.



Η μοίρα τον έφερε στο δρόμο της άτυχης εφοριακού. Η Δώρα Ζέμπερη είχε μαζί της την τσάντα και το κινητό της. Αυτά ήταν και ο στόχος του.

Όταν όμως την πλησίασε και επιχείρησε να της τα αρπάξει, η νεαρή γυναίκα άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Αντιστάθηκε και τότε, ο δράστης φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να τη χτύπησε.

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Σοκάρει η μαρτυρία της ηλικιωμένης που βρήκε την άτυχη 32χρονη να ξεψυχά! (βίντεο)

Η μανία του να μη συλληφθεί, ίσως, να ήταν εκείνη που τον «όπλισε» να τη μαχαιρώσει 14 φορές για να της κλείσει το στόμα.

Αφού την άφησε αιμόφυρτη, έτρεξε, πήδηξε τον μαντρότοιχο του νεκροταφείου προς τη λεωφόρο Ηρακλείου, πήρε το μηχανάκι κι έφυγε. Αρχικά, πέρασε από τα Πετράλωνα και μετά έφτασε στην Ομόνοια. Εκεί, προσπάθησε να πουλήσει το κινητό.