Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βόμβα με την δεύτερη νεκροψία του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο! Έδειξε πως...

Βόμβα με την δεύτερη νεκροψία του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο! Έδειξε πως...
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 13.12.2017 13:25

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στη σορό του άτυχου 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, στις 25 Νοεμβρίου 2017.

Την νεκροτομή διενήργησαν η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο αναπληρωτής καθηγητής Δημήτρης Βλαχοδημητρόπουλος.

Από πλευράς της οικογένειας, τεχνικός σύμβουλος παρέστη ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης. Διαβάστε παρακάτω...Σύμφωνα τώρα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αρχική νεκροτομή που πραγματοποίησε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος και αποφάνθηκε ότι ο θάνατος οφειλόταν σε δυστύχημα που συνέβη μετά από πτώση.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το μονοπάτι του «θανάτου» στον Όλυμπο! Ποιες είναι οι παγίδες που κρύβονται για τους ορειβάτες

Οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις που παρατηρήθηκαν, δεν είναι γνωστό αν οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, αναφορικά με την αιτία θανάτου.

Ο Ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που όρισε η οικογένεια μετά τη νεκροτομή ανέφερε στη δημοσιογράφο Λίνα Κεκέση του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ» «Διερευνώνται ευρήματα τα οποία διαφέρουν σε σχέση με την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση και προς επιβεβαίωση αυτών, ελήφθησαν δείγματα σπλάχνων για ιστολογικές εξετάσεις και έγινε αχτινοσκόπηση σώματος»,και πρόσθεσε.«Το τελικό αποτέλεσμα θα το έχουμε μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών ιστολογικών και αχτινοσκόπησης αποτελεσμάτων».

Δείτε ακόμη: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα! Πού θα πέσουν μπόρεςΔείτε ακόμη: Τεράστια ανάσα: Δείτε αν θα σας καταβληθούν μέχρι την Παρασκευή 900 ευρώ στους λογαριασμούς σας!

Ακούστε τις σχετικές δηλώσεις:Share