Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έσκασε τώρα: "Η Ειρήνη είναι έτοιμη να..."! Ραγδαίες εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο στις φυλακές του Χονγκ Κονκ!

1fe5d3_1
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 17.12.2017 15:48

Εδώ και ένα μήνα η 19χρονη Ειρήνη περνά δύσκολες ώρες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και παρακαλεί, μέσω του καθολικού ιερέα που την επισκέφθηκε για δεύτερη φορά στο σωφρονιστικό ίδρυμα, να τελειώσει το μαρτύριό της.

Από τη στιγμή που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει στην τσάντα της 2,6 κιλά κοκαΐνης, η 19χρονη από την Μυτιλήνη έχει μιλήσει με την οικογένεια της μόνο μία φορά στο τηλέφωνο. διαβάστε παρακάτω...

Βόμβα στην αγορά: Κλείνει κορυφαία εταιρεία! Η είδηση που θα στεναχωρήσει όλη την νεολαία στην Ελλάδα!Ο μοναδικός άνθρωπος που την έχει δει από κοντά είναι ο Τζον Γουόδερσπουν, ο καθολικός ιερέας που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ξεσκεπάσει τα κυκλώματα ναρκωτικών που παγιδεύουν νεαρά κορίτσια. Ένα από αυτά τα κορίτσια είναι και η 19χρονη Ειρήνη, που όπως υποστηρίζει η ίδια, έπεσε θύμα κυκλώματος και είδε τα όνειρά της να γκρεμίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όπως αποκάλυψε ο ιερέας που την συνάντησε για δεύτερη φορά στον ALPHA, η Ειρήνη του είπε ότι παρακαλεί να «τελειώσει άμεσα το μαρτύριο μου. Προσεύχομαι καθημερινά και μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι. Η οικογένειά μου».

«Βόμβα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Έρχεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού! Πτώση της θερμοκρασίας ακόμη και έως 10 βαθμούς κάτω!

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», είπε ο Τζον Γουόδερσπουν.Και συνέχισε: «Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της.

Έσκασε βόμβα: Τα πάνω – κάτω με το Δώρο Χριστουγέννων λίγο πριν καταβληθεί! Της κακομοίρας

Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μια ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ. Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».

Share