Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο της 44χρονης! Τα 4 τηλέφωνα που θα γίνει άρση απορρήτου!

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο της 44χρονης! Τα 4 τηλέφωνα που θα γίνει άρση απορρήτου!

Αυτοψία στο σημείο όπου το αυτοκίνητό της Ειρήνης Λαγούδη, στη θέση Μυρτιά, έκανε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στο μέρος εκείνο όπου εντοπίστηκε το Ι.Χ της 44χρονης μάνας τριών παιδιών, δε θα μπορούσε κανείς να έχει οπτική επαφή καθώς ήταν με τη «μούρη» μέσα στις ελιές. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Αποκαλύψεις "φωτιά" για την 44χρονη! Η νύχτα στο ΚΑΤ, τα απελπισμένα μηνύματα και το... Viber που "μίλησε"!

ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, εκτός από το υλικό που έχουν συγκεντρώσει από Αρχές από κλειστά κυκλώματα καμερών ασφαλείας και έχουν καταγράψει τόσο τις κινήσεις της 44χρονης όσο και την πορεία του αυτοκινήτου, φως στην υπόθεση θα ρίξει και η άρση απορρήτου που έχει διαταχθεί για τέσσερις τηλεφωνικούς αριθμούς.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Η εκπομπή «ΤΑΤΙΑΝΑ live» μετέδωσε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τρεις κάμερες ασφαλείας αγροκτήματος ελάχιστα χιλιόμετρα πριν φτάσει η Ειρήνη στην παραλία, όπου βρέθηκε νεκρή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής το αγρόκτημα βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα από τη μοιραία παραλία και το αυτοκίνητό της φαίνεται να περνά με μεγάλη ταχύτητα από μπροστά με κατεύθυνση το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεσολλόγι: Εξελίξεις για την 44χρονη! Η κατάθεση που θα ρίξει φως στο μυστήριο! Στον ανακριτή η γυναίκα του εραστή της!

Μάλιστα μία από τις τρεις κάμερες έχει καταγράψει ότι το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό, κάτι που μπορεί ενδεχομένως να σημαίνει ότι η Ειρήνη δεν ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο.

Τα συγκεκριμένα βίντεο, έχουν ζητήσει ήδη οι αρχές.

Η οικογένεια της 44χρονης επιμένει ότι ο θάνατός της είναι δολοφονία, υπογραμμίζοντας με κάθε τρόπο ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής πάλι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του εκτιμά ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Μένει πλέον από την έρευνα των αρχών να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.