Σοκ: Κρεμάστηκε 9 μήνες μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της - Άφησε πίσω της δύο παιδιά (Photos)

Σοκ: Κρεμάστηκε 9 μήνες μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της - Άφησε πίσω της δύο παιδιά (Photos)

Η οικογένεια της είναι συντετριμμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Jenna Greenwood από το δυτικό Γιορκσάϊρ της Βρετανίας δεν μπόρεσε τελικά να βρει κίνητρο για να ζήσει.

Η αυτοκτονία του συντρόφου της Kallum Bates την καταρράκωσε τόσο πολύ που ακόμη και τα δύο παιδιά της δεν κατάφεραν να γίνουν το κίνητρο για να ζήσει η 31χρονη. Διαβάστε παρακάτω....

Βούτηξε τόσο βαθιά στα σκοτάδια της ψυχής της που δεν μπόρεσε τελικά να βρει το φως. Χάθηκε στα μονοπάτια της κατάθλιψης ενώ την κακή της ψυχολογία επέτεινε το σοβαρό πρόβλημα αυπνίας που αντιμετώπιζε.

Δείτε ακόμη: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή: Με τον ομφάλιο λώρο στραγγάλισαν το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια!

Η θλίψη της μετά τον θάνατό του συντρόφου της ήταν τόσο μεγάλη που είχε επισκεφθεί μέντιουμ όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Stephen Greenwood.

Σύμφωνα με την "Daily Mail" την 31χρονη βρήκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της, ένας πρώην συνεργάτης της.

Τραγική ειρωνεία; Την νύχτα πριν πάρει την απόφαση να κόψει το νήμα της ζωής της είχε "διασκεδάσει" με την οικογένειά της καθώς είχε πάει στο μπάρμπεκιου πάρτι που έκανε ο πατέρας της.

Τον σύντροφό της Kallum Bates άρχισε να τον βλέπει το 2014 και τον Αύγουστο του 2016 ο Κallum ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη, κρεμάστηκε. Τον ίδιο θάνατο επέλεξε και η Jenna 9 μήνες μετά.

athensmagazine.gr