Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε μέσα στα σκουπίδια στην Πετρούπολη!

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε μέσα στα σκουπίδια στην Πετρούπολη!

Δυστυχώς η παραφιλολογία τηλεοπτικών εκπομπών γύρω από πρόσφατες υποθέσεις "μετέδωσε" τον ίδιο "ιό" και στην υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του νεογέννητου βρέφους!

Την προσοχή όσων μεταδίδονται συνιστούν αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για την υπόθεση του ειδεχθούς εγκλήματος σε βάρος του νεογέννητου βρέφους, ώστε να μην ενοχοποιηθεί δίχως λόγο το λάθος άτομο και να μην αποπροσανατολιστούν οι έρευνες αλλά και η ροή πληροφοριών από πολίτες προς την Αστυνομία. Διαβάστε παρακάτω...

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση επισημαίνουν ότι η σακούλα που ήταν το μωρό ήταν μαύρη και όχι πράσινη ή γαλάζια όπως φαίνεται σε πλάνα που μεταδίδουν τηλεοπτικές εκπομπές, αναφερόμενες σε δήθεν υπόπτους.

Δείτε ακόμη: Μεγάλη προσοχή: Τι αλλάζει από αύριο στα Capital Controls!

Από την Ασφάλεια τονίζεται ότι έχουν ληφθεί υλικά από κλειστά κυκλώματα που αναλύονται καρέ-καρέ, δίχως να έχει προκύψει κάτι ακόμα και ζητούν την βοήθεια των πολιτών για την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης, πρωτίστως με το αν έχουν δει ή παρατηρήσει π.χ. κάποια κοπέλα στην γειτονιά του που ήταν έγκυος και ξαφνικά δεν έχει μωρό.

Γενικά, η Ασφάλεια ζητά την βοήθεια των πολιτών για την εξιχνίαση αυτής της πολύκροτης υπόθεσης κυρίως βασιζόμενη στην παρατηρητικότητα τους, στη γειτονιά τους, όχι αυστηρά στη γειτονιά της Πετρούπολης που βρέθηκε το μωρό, αφού δεν αποκλείεται απλά να απορρίφθηκε εκεί από τον ή τους δράστες από άλλη περιοχή, ίσως κοντινή και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα η μάνα να είναι θύμα και εκείνη μίας πιθανής πολύπλοκης κατάστασης.

Σημειώνεται ότι νεογέννητο αγοράκι δεν ήταν πρόωρο, ήταν αρτιμελές και έζησε μόλις μισή ώρα αφού γεννήθηκε. Ο δράστης ή οι δράστες του έκλεισαν το στόμα με χαρτοπετσέτες προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του και στη συνέχεια όπως απέδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, το βρέφος στραγγαλίστηκε δια περισφίξεως του λαιμού του με τον ίδιο του τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί!

Στη συνέχεια ο δράστης το τύλιξε με σεντόνι το έβαλε σε μία μαύρη σακούλα και το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας , στην Πετρούπολη.

Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης που το ανακάλυψε πρώτος το μεσημέρι της Δευτέρας, κάλεσε όλη την γειτονιά και εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία.

Αφού σάρωσαν με καταθέσεις τη γειτονιά οι αστυνομικοί και έμπαιναν ακόμα και σε διαμερίσματα για να τσεκάρουν μήπως δουν κάποια γυναίκα που να έμοιαζε λεχώνα, στράφηκαν και προς τα νοσοκομεία όλης της Αττικής και τις κλινικές, ζητώντας πληροφορίες για όποια γυναίκα πήγε τα τελευταία 24ωρα και τυχόν εμφάνιζε εικόνα πρόσφατου τοκετού.

Η εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης είναι πρώτη προτεραιότητα για την Αστυνομία και όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ή έχει αντιληφθεί κάτι πράγματι χαρακτηριστικό και ύποπτο καλείται να το αναφέρει έστω και ανώνυμα στις Αρχές.

Πηγή: news247.gr.