«Βαρύ» το κλίμα στην κηδεία του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι!

«Βαρύ» το κλίμα στην κηδεία του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι!

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καματερό κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 19χρονος ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, έπειτα από αιματηρή συμπλοκή.

Το κλίμα στην κηδεία του ήταν πολύ «βαρύ», ενώ τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του νεαρού Θωμά, οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν πως έχασαν το μοναχοπαίδι τους. Διαβάστε παρακάτω...

«Το παρών» στην κηδεία έδωσαν συγγενείς και πολλοί φίλοι του 19χρονου.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στο Μαρούσι: Δεν "άντεξε" η μητέρα του 19χρονου στην κηδεία του! (photos)

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου ώστε να δουν τιςτελευταίες του επαφές και τα μηνύματα, μήπως σε αυτά υπάρχει κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον δολοφόνο.

Ο 19χρονος εργαζόταν και ως delivery, επομένως αναμένεται να προσεγγίσουν και το επαγγελματικό του περιβάλλον ώστε να δουν αν είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιο συνάδελφό του πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν φτιάξει το προφίλ του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος δε δίστασε να καρφώσει στην καρδιά του 19χρονου ένα αιχμηρό αντικείμενο μπροστά στα μάτια επτά με οχτώ ατόμων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρόλο της 17χρονης κοπέλας, η οποία αρχικά κατέθεσε στην αστυνομία ότι δολοφόνησαν τον 19χρονο για να του κλέψουν το κινητό, η αστυνομία εκτιμά ότι δεν είπε ψέματα εσκεμμένα, αλλά φοβήθηκε να πει όσα είχαν συμβεί στην πραγματικότητα γιατί ήταν η τελευταία που είχε μπει στον κύκλο της συγκεκριμένης παρέας.

Όσον αφορά στους λόγους της αποτρόπαιης αυτής δολοφονίας η αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.Δεν αποκλείεται να είχαν οικονομικές διαφορές ακόμα και από δοσοληψίες με ναρκωτικά ή και προσωπικές προστριβές.

Ιδιοκτήτης περιπτέρου που βρίσκεται στην πλατεία κατέθεσε ότι πριν τη δολοφονία είχε ακούσει τα μέλη της παρέα να τσακώνονται πολύ άσχημα και μάλιστα τους προειδοποίησε ότι αν δεν σταματούσαν θα καλούσε την αστυνομία. Κάποιοι μάλιστα από τους εμπλεκόμενους τον απείλησαν να μην επεμβαίνει κι εκείνος όπως είπε φοβήθηκε.

Πηγή: star.gr