Εξελίξεις με την 36χρονη μεσίτρια : Γιατί υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να κατηγορηθεί ο κατηγορούμενος

Εξελίξεις με την 36χρονη μεσίτρια : Γιατί υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να κατηγορηθεί ο κατηγορούμενος

Είχε σοκάρει ο θάνατος της 36χρονης μεσίτριας, η οποία εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Στο δικαστήριο άρχισε να καταθέτει ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας, ο οποίος είπε: «Όταν μίλησα με τον αγγειοχειρουργό, ήταν ψυχραιμότατος, ευγενικός και είπε ότι είχε ραντεβού με την Ντιάνα, αλλά δεν ήρθε». Διαβάστε παρακάτω...

«Μου είπε μάλιστα ότι την άκουσε φοβισμένη. Αυτό με αποπροσανατόλισε. Έβαλα εργολάβους να ανοίγουν σπίτια μήπως είναι μέσα και έγινε κάτι με κάποιον υποψήφιο αγοραστή - πελάτη της από το μεσιτικό», πρόσθεσε.
«Έζησα ένα δεύτερο δράμα όταν ο γιατρός άρχισε να τα ρίχνει σε μένα. Είπε στην απολογία του ότι ήμουν ο μοναδικός που είχε κίνητρο να της κάνω κακό. Είχα χάσει τη γυναίκα μου, είχαμε χάσει τη μητέρα μας και έβλεπα τους γείτονες να με κοιτάζουν και να απομακρύνονται. Αυτό με τσάκισε. Είχα ζητήσει μέχρι και εξαίρεση από τα μαθήματα και τώρα απαντάει», συνέχισε στην κατάθεσή του ο σύζυγος της 36χρονης.

Δείτε ακόμη: Σας αφορά: Αυτά είναι τα κριτήρια - "φωτιά" για κοινωνικό τιμολόγιο και μέρισμα!

«Τη σκότωσε με ισχυρότατα ναρκωτικά που αν είναι αναγκαία δίνονται μόνο από ειδικό αναισθησιολόγο. Τη σκότωσε δίνοντας της αυτά τα φάρμακα. Η επέμβαση ήταν πρόσχημα, ήθελε να την ξεκάνει. Δεν ξέρω γιατί, να δείτε τον ψυχισμό του» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε αναλυτικά στο δελτίο του Star