Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και βροχές από το απόγευμα της Κυριακής! Ποιες περιοχές επηρεάζονται!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και βροχές από το απόγευμα της Κυριακής! Ποιες περιοχές επηρεάζονται!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις άνεμους, αναμένονται από σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Το νέο πρόσκαιρο κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει απ' τα δυτικά και σε κάποιες περιοχές θα διαρκέσει έως το πρωί της Τρίτης. Διαβάστε παρακάτω..

Αναλυτικά, σήμερα αναμένεται να επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.

Δείτε ακόμη: Καλαμάτα: Ελεύθερος 33χρονος που ασελγούσε στη 10χρονη θετή του κόρη

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 600 με 700 μέτρα.

Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν μέχρι το πρωί τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Κατά διαστήματα θα επηρεαστούν το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Θράκη και πιθανόν η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος, ενώ μέχρι το βράδυ και η ανατολική Μακεδονία.

Μέχρι το πρωί της Τρίτης η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στα νησιά του ανατολικού και πιθανόν του βορείου Αιγαίου.

news247.gr

TAGS