Σάλος με τον 17χρονο που βίασε άγρια 81χρονη!

Σάλος με τον 17χρονο που βίασε άγρια 81χρονη!

Στη σύλληψη 17χρονου Ρουμάνου προχώρησε στις 5:20 τα ξημερώματα η Αστυνομία, μετά από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 81χρονης στην επαρχία Λευκωσίας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο σύζυγος της 81χρονης κατήγγειλε, ότι γύρω στις 8 το βράδυ και ενόσω απουσίαζε ο ίδιος από το σπίτι τους, ο 17χρονος Ρουμάνος επιτέθηκε στη σύζυγό του και τη βίασε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος εντόπισε την 81χρονη σύζυγό του χτυπημένη και να κείτεται στο πάτωμα σε άθλια κατάσταση . Το θύμα αναγνώρισε τον φερόμενο ως βιαστή και τον κατονόμασε στον σύζυγό της, ο οποίος και πρόεβη στην καταγγελία. Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του με βάση δικαστικό διάταγμα.

Δείτε ακόμη: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού!

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα λεκάνης και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Αστυνομία εξετάζει εναντίον του 17χρονου υπόπτου υπόθεση διάρρηξης, βιασμού, και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικης βλάβης.

O ύποπτος προσήλθε το μεσημέρι ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησής του.

Πηγή: philenews