Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Ποιος ήταν ο "Μπούμπη" που εκτέλεσαν με 8 σφαίρες

Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών νονών της νύχτας κάνει λόγο η αστυνομία

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Ποιος ήταν ο

Δεν τα κατάφερε τελικά ο άνδρας, ο οποίος δέχθηκε οχτώ σφαίρες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στους Αγίους Αναργύρους και εξέπνευσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, «γάζωσε» τον άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως. Όλα "δείχνουν" ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο χώρο της νύχτας. Διαβάστε παρακάτω...

Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει από το σημείο κάλυκες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών, πιθανόν από πιστόλι «Τοκάρεφ», ενώ το θύμα φέρεται κατά το παρελθόν να είχε σχέσεις με νονούς της νύχτας που πρόσφατα δολοφονήθηκαν.

Δείτε ακόμη: Πάτρα: Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία πίσω από τον θάνατο του Πάνου Κοκκίνη! Πριν 20 μέρες είχε φύγει ο...

Το παρατσούκλι του ήταν " Μπούμπη". Είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις εκβιασμών και για πολλά χρόνια φέρεται να είχε στενές σχέσεις με γνωστό άνθρωπο των κυκλωμάτων της νύχτας, ο οποίος τον Μάιο του 2017 δολοφονήθηκε έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά.

Θεωρείται δε, ότι άνηκε στην αντίπαλη συμμορία από εκείνη του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι στις 17 Ιανουαρίου 2018.

Δείτε ακόμη: Τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας του Παύλου Φύσσα: « Ήρθαν μέσα στο σπίτι μας και μας πήραν τη ζωή μας»

Φέρεται επίσης, να είχε υποστεί ξανά απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, έξω από πιτσαρία, πριν από περίπου ένα χρόνο, χωρίς όμως να τραυματιστεί τότε.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Πηγή: φωτό αρχείου Intimenews

star.gr