Νέα Σμύρνη: Φωτογραφίες από το μέρος που βρέθηκε η σακούλα με το νεκρό βρέφος!

Ντοκουμέντο!

Νέα Σμύρνη: Φωτογραφίες από το μέρος που βρέθηκε η σακούλα με το νεκρό βρέφος!

Για δεύτερη ημέρα αστυνομικοί της ασφαλείας βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να βρουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου, νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της οδού Πριγκιποννήσων.

Οι άνδρες της ασφάλειας ελέγχουν εξονυχιστικά τόσο την τριώροφη πολυκατοικία όσο και τα γύρω οικήματα, από τα μπαλκόνια των οποίων υπάρχει οπτική επαφή με τον ακάλυπτο χώρο που βρέθηκε το νεογέννητο. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τις τελευταιές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το νεογνό βρέθηκε νεκρό μέσα σε μία σακούλα από ένοικο της πολυκατοικίας η οποία ήταν τοποθετημένη πάνω σε ένα προστατευτικό δίχτυ που είχαν τοποθετήσει οι ιδιοκτήτες.

Δείτε ακόμη: Συναγερμός: Εξαφανίστηκε ανήλικη στην Καλλιθέα!

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι, δηλώνουν, οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης που από το απόγευμα του Σαββάτου, που έγινε γνωστή η φρικιαστική είδηση, προσπαθούν να καταλάβουν ποιος και γιατί προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Κανένας τους ωστόσο δεν είχε παρατηρήσει κάποια ύποπτη κίνηση ούτε θύμουνται κάποια γυναίκα στην περιοχή που να κυοφορούσε τους τελευταίους μήνες.

Δείτε ακόμη: Σοκ στο Κερατσίνι: Αυτό είναι το σημείο όπου ο 16χρονος έχασε τη ζωή του για να βγάλει μια selfie!


Πηγή: protothema.gr