Σοκ! Για ναρκωτικά σκότωσαν τον 19χρονο στο Μαρούσι! Η διαφορά των 170€...

Σοκ! Για ναρκωτικά σκότωσαν τον 19χρονο στο Μαρούσι! Η διαφορά των 170€...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα με τον 19χρονο στο Μαρούσι!

Συγκεκριμένα τρεις είναι οι δράστες της δολοφονίας πριν περίπου ένα μήνα. Η Αστυνομία εξιχνίασε το έγκλημα και εξέδωσε εντάλματα σύλληψης. Κι όλα έγιναν για τα ναρκωτικά αξίας περίπου 170 ευρώ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στην Κύπρο: Ξεσπά ο δικηγόρος του 15χρονου: "Δεν έχει καν το χαρακτηρισμό του υπόπτου..."

Όπως προέκυψε από την έρευνα του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής, δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 24 και 33 ετών και σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ είναι σε εξέλιξη και η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα αλλά και τρεις φίλους του, που βρίσκονταν μαζί του.

Ο 23χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Αυτοί δολοφόνησαν τον 19χρονο Θωμά στο Μαρούσι!

Επιπλέον, ο 33χρονος επιχείρησε και αυτός με μαχαίρι να τραυματίσει τον τρίτο της παρέας.

Αιτία του φονικού φαίνεται να ήταν οι δοσοληψίες για ναρκωτικές ουσίες και ένα χρέος προς τον 19χρονο, αξίας περίπου 170 ευρώ. Απ' ότι φαίνεται, οι δράστες είχαν πάρει χρήματα για να πουλήσουν ναρκωτικές ουσίες στον Έλληνα νεαρό, τις οποίες όμως δεν έδιναν. Ξεκίνησε καβγάς και τότε ο 23χρονος τράβηξε μαχαίρι και χτύπησε το θύμα.

Οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και άλλα αδικήματα.

Ο κύριος δράστης, ο 23χρονος δηλαδή, μετά την πράξη του έσβησε όλα τα ηλεκτρονικά του ίχνη και λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια για να μην εντοπιστεί.

Πηγή: Athensmagazine.gr