Μαρούσι: Στο φως της δημοσιότητας ο ένας εκ των τριών δολοφόνων του Θωμά!

Μαρούσι: Στο φως της δημοσιότητας ο ένας εκ των τριών δολοφόνων του Θωμά!

Στο φως της δημοσιότητας η φωτογραφία του δολοφόνου του Θωμά!

Ο 23χρονος Αλβανός είναι ο ένας εκ των τριών δραστών που δολοφόνησαν τον άτυχο Θωμά. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Η απόφαση της Τουρκίας για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς!

Ο Θωμάς, έχασε την ζωή του στο Μαρούσι και ο καβγάς αφορούσε 170 ευρώ. Οι δράστες είναι αλλοδαποί και συγκεκριμένοι Αλβανικής καταγωγής- ηλικίας 23, 24 και 33 ετών. Διαβάστε παρακάτω....

Ο Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, μίλησε στην κάμερα του star και είπε:«Έμαθα εκ των υστέρων ότι οι δράστες, είχαν φύγει με το ονοματεπώνυμο τους σαν κύριοι, από την Κακκαβιά- μετά από ώρες από το έγκλημα.»

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, αναφέρεται ότι οι κατηγορούμενοι κινήθηκαν μεθοδικά- διέγραψαν τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, πέταξαν τα κινητά του και έφυγαν από την χώρα.

Η οικογένεια του 19χρονου, καταγγέλει ότι οι αρχές είχαν τα στοιχεία των δραστών, αλλά δεν έκαναν τίποτα να τους συλλάβουν.

Ο Αλέξης Κούγιας, πρόσθεσε:«Από τις επόμενες ώρες, οι αυτόπτες μάρτυρες, είχαν πληροφορήσει την οικογένεια- αφού προηγουμένως, είχαν πληροφορήσει την αστυνομία με καταθέσεις για το ποιοι είναι οι δράστες... Αν είχε εκδοθεί το θέμα συλλήψεως θα τους συλλαμβάναν στην Κακκαβιά την ίδια στιγμή»

Το protothema.gr, εξασφάλισε αποκλειστικά την φωτογραφία του καταζητούμενου δράστη!

Δείτε ακόμη: Ταλαιπωρία... τέλος! Ανατροπή σε στάση εργασίας των ΜΜΜ!

Το Δελτίο Τύπου τύπου του Αλέξη Κούγια εξέδωσε το εξής το απόγευμα της Δευτέρας:

«Αντιμετωπίσαμε με ιδιαίτερη διακριτικότητα τις ενέργειες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, παρότι μέχρι και προ εβδομάδος δεν έγινε προς την οικογένεια του θύματος, δηλαδή τον πατέρα και τη μητέρα του αειμνήστου και μονάκριβου αυτού παιδιού, έστω και ένα τηλεφώνημα για την ενημέρωσή τους. Έγινε συνάντηση των γονέων του θύματος με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αστυνόμο κ. Χασιώτη. Εκεί, σε αυτή τη συνάντηση, έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι, ενώ από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος και λίγες ώρες μετά ήταν γνωστά στους αστυνομικούς τα στοιχεία και των τριών δραστών του εγκλήματος, οι δύο από αυτούς είχαν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα με τα ονοματεπώνυμά τους, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, από το Μεθοριακό Σταθμό Κακαβιάς, ο δε τρίτος που ήταν ο φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, ακόμη αναζητείτο. Όταν ο αγανακτισμένος πατέρας του θύματος ρώτησε για ποιο λόγο, ενώ τους ήταν γνωστά όλα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δεν φρόντισαν οι αστυνομικοί να εκδοθούν εντάλματα συλλήψεως, ώστε να μη διαφύγουν οι δράστες, η απάντηση που του εδόθη ήταν κωμική και συγκεκριμένα ότι "θέλαμε να δέσουμε την υπόθεση"»

Ο Αλέξης Κούγια μίλησε στο protothema.gr και είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν ο πατέρας του θύματος τού είπε ότι ο ίδιος και η μητέρα του θύματος είχαν στα χέρια τους λίγη ώρα μετά το έγκλημα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του αυτουργού (δράστη) στο κινητό του, την οποία έχει και τώρα και του την είχαν δώσει οι αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του, και ρώτησε τι άλλο χρειαζόταν, για να δέσει η υπόθεση, ο αστυνόμος του απήντησε ότι τα στοιχεία δήθεν δεν ήταν αρκετά και, όταν ο πατέρας του είπε ότι αυτά που είχαν πει στον ίδιο προσωπικά οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν κατά τη γνώμη του ίδιου αλλά και του κου Κούγια υπεραρκετά, και ότι, επειδή η αστυνομία δεν είχε κάνει τίποτε, θα υποβάλουμε εμείς μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών με τα στοιχεία και τη φωτογραφία του αυτουργού, παρακάλεσε να μην κάνουμε τίποτε, διότι έτσι θα χαθεί η ευκαιρία να τους συλλάβουν».