Έγκλημα Μάνδρα: Σπάει την σιωπή του ο πρώην σύζυγός της 51χρονης!

Έγκλημα Μάνδρα: Σπάει την σιωπή του ο πρώην σύζυγός της 51χρονης!

Η γυναίκα πυροβολήθηκε 2 φορές στο κεφάλι, όταν επέστρεφε σπίτι της στην περιοχή της Μάνδρας.

Όπως αναφέρεται στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star, το κίνητρο των εκτελεστών της γυναίκας που δολοφονήθηκε χθες το πρωί στην πόρτα του σπιτιού της στη Μάνδρα, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Εμπρηστική επίθεση έξω από το Αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου!

Ο πρώην σύζυγός της και γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου μίλησε αποκλειστικά στο Star. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αμέσως μετά την δολοφονία της 50χρονης στα σκαλιά του σπιτιού της στην Μάνδρα- πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι είναι ένα μήνυμα για τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Γιαλιά, γνωστό επιχειρηματία στην εστίαση και παράγοντα του ποδοσφαίρου. Κάποιοι μάλιστα θέλησαν να συνδέσουν την επίθεση και με μια παλιά υπόθεση με όπλα για τα οποία είχε κατηγορηθεί ο ίδιος.

«Ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε; Εγώ έχω χωρίσει με την γυναίκα μου εδώ και 20 χρόνια, 19 χρόνια. Με δουλεύετε; Τι δουλειά έχει με το ποδόσφαιρο; Η Φρέντα δεν ήξερε τίποτα από ποδόσφαιρο. Όσο εγώ είμαι εγκληματίας με όπλα… Εγώ είμαι αθωωμένος», λέει στο Star.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία Μεταμόρφωση: «Τον χτύπησε άλλο αυτοκίνητο πριν...»! Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του 44χρονου οδηγού! (Βίντεο)

Σύμφωνα με το ίδιος ρεπορτάζ,ο ίδιος διατηρούσε άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του και με την κατάθεσή του στην αστυνομία θέλησε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος και τον εντοπισμό των δραστών.

«Θα ψάξει η αστυνομία… Όλα… Έχω εμπιστοσύνη εκεί, θα την βγάλει την υπόθεση, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν ξέρουμε και εμείς τι είναι, γιατί άμα ήξερα δε θα είχα κάνει κάτι;»

Δείτε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star: