Φρίκη στη Λέρο: Η κατάθεση των παιδιών που προκαλεί ανατριχίλα!

Ο εφιάλτης που ζούσαν στα χέρια των γονιών τους – Αμετανόητοι παραμένουν και οι δυο

Φρίκη στη Λέρο: Η κατάθεση των παιδιών που προκαλεί ανατριχίλα!

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν χθες Τετάρτη τα τρία από τα τέσσερα παιδιά από τη Λέρο που ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των δυο γονιών τους.

Τα δυο ανήλικα (ο 18χρονος και η 14χρονη) συνοδεία του 27χρονου αδελφού τους, πήγαν στην ανακρίτρια της Κω παρουσία παιδοψυχολόγου, προκειμένου να μαρτυρήσουν τα όσα ζούσαν στο σπίτι του τρόμου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στη Ζάκυνθο: 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε 26χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", τα παιδιάβρίσκονταν στο γραφείο της ανακρίτριας από τις 10 το πρωί της Τετάρτης έως τις 18:30 το απόγευμα. Περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ό,τι συνέβαινε. Πάνω στις μαρτυρίες τους θα στοιχειοθετηθεί και το κατηγορητήριο για τους γονείς οι οποίοι αναμένεται να μεταφερθούν και πάλι στην ανακρίτρια.

Δείτε ακόμη: Άγριο ξέσπασμα του δήμαρχου της Λέρου! «Είναι δυνατόν να γνωρίζαμε για το βιασμό των παιδιών και να μην κάναμε τίποτα;»

Ο μεγάλος αδελφός ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή καθώς έχει ελαφράς μορφής νοητική υστέρηση. Είναι αυτός που είχε καταφέρει να φύγει από το σπίτι της φρίκης.

Πίσω είχαν μείνει ο 23χρονος αδελφός του που έχει επίσης νοητική υστέρηση, η 14χρονη και ο 8χρονος.

Με εντολή του εισαγγελέα έως την Παρασκευή στην Κω από τη Λέρο πρέπει να πάει και ο αδελφός με τη νοητική υστέρηση.