Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Ξυριτάκης!

Τραγική απώλεια!

Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Ξυριτάκης!

Έφυγε από τη ζωή ο επιφανής δικηγόρος Δημήτρης Ξυριτάκης.

Η αναγγελία θανάτου του σπουδαίου δικηγόρου βύθισε στο πένθος τόσο την οικογένεια και τους φίλους του όσο και τον νομικό κόσμο της Κρήτης. Διαβάστε παρακάτω...

Ήταν περίπου τα μεσάνυχτα της Πέμπτης όταν ο 72χρονος δικηγόρος υπέκυψε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με θάρρος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Γνωστός νομικός ήταν μια χαρισματική και σπουδαία προσωπικότητα για το νησί μας καθώς είχε αναπτύξει έντονη αντιδικτατορική δράση κατά την μαύρη περίοδο της χούντας.

Δείτε ακόμη: "Ξερίζωσαν τα όργανά της και τα φάγανε τα άγρια ζώα" - Μαρτυρία σοκ για την 15χρονη Κωνσταντίνα!

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, ενώ η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 11:00.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Δημήτρη Ξυριτάκη

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του διακεκριμένου νομικού επιστήμονα κ αγωνιστή της Δημοκρατίας Δημήτρη Ξυριτάκη. Μαχητής της Δημοκρατίας από τα πρώιμα νεανικά του χρόνια αγωνίστηκε δυναμικά κ με πάθος, εναντίον της Δικτατορίας των συνταγματαρχών και υπέστη διωγμούς κ φυλακίσεις που δεν έκαμψαν ποτέ το Δημοκρατικό του φρόνημα.

Ως ενεργός πολίτης δραστηριοποιήθηκε έντονα στη προσπάθεια αναβάθμισης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε αρκετά χρόνια από διάφορες θέσεις.

Άνθρωπος των Γραμμάτων συνέγραψε βιβλία και μελέτες ιστορικού και νομικού περιεχομένου και τιμήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου με το βραβείο «Νίκος Καζαντζάκης».

Η απουσία του από τη ζωή της πόλης αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κ δυσαναπλήρωτο κενό.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.