Σε αυτό το σπίτι κρυβόταν ο ένας από τους δραπέτες της Αργυρούπολης

Σε αυτό το σπίτι κρυβόταν ο ένας από τους δραπέτες της Αργυρούπολης

Σε ένα σπίτι στο Κορωπί εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι είχαν αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης αυτή την εβδομάδα.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του έπειτα από πληροφορίες που συγκέντρωσαν πριν από δύο ημέρες, ότι ο συγκεκριμένος κρυβόταν στο σπίτι συγγενών του, στο οποίο βρέθηκε. Πρόκειται για τον 24χρονο Gertian Vrushaj, τα στοιχεία και τη φωτογραφία του οποίου είχε δημοσιοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ., μαζί με των άλλων δύο δραπετών, έπειτα από την εξαφάνισή τους από το αστυνομικό τμήμα.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη βόμβα από τον δικηγόρο της Λαγούδη: "Σ' αυτόν ανήκει το σπίτι που βρέθηκε το στίγμα από το κινητό!"

Στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, που οδήγησε στη σύλληψη του συγκεκριμένου. Μάλιστα, μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, ο κακοποιός κρύφτηκε σε μία ντουλάπα. Ομως τον εντόπισαν και παρότι αρχικά αντιστάθηκε, γρήγορα του πέρασαν χειροπέδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος έβγαινε κανονικά από το σπίτι, κινούνταν με άνεση και συνομιλούσε με γείτονες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Δείτε ακόμη: Συνελήφθη ο ένας από τους δυο δραπέτες της Αργυρούπολης: Δεν φαντάζεστε που κρυβόταν! Που ψάχνουν τους άλλους δύο;

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τους άλλους δύο δραπέτες- 31 και 28 ετών- καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκονται επίσης σε σπίτι στο Κορωπί, αλλά ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί, μαζί με τους συνεργούς τους, κατηγορούνται για 72 διαρρήξεις, με λεία πάνω από 400.000 ευρώ. Η τριάδα κατάφερε να αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης, κόβοντας τα κάγκελα στο παράθυρο του κρατητηρίου στον πρώτο όροφο.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια των υδρορροών, κατέβηκαν στο ισόγειο και έγιναν... καπνός, ενώ οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο τμήμα δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Πηγή: iefimerida.gr