Έσπασε την σιωπή του ο Σώρρας μέσα από την φυλακή! Η απάντηση για τα εξώδικα! (Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις!

Έσπασε την σιωπή του ο Σώρρας μέσα από την φυλακή! Η απάντηση για τα εξώδικα! (Βίντεο)

Ο Αρτέμης Σώρρας μέσα από το κελί των φυλακών έσπασε τη σιωπή του για τις κατηγορίες του!

Είναι γνωστό πως ο Σώρρας υποστηρίζει πως κατέχει περίπου 600 δισ. ευρώ και μάλιστα ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις φαίνεται πως έβγαζε πολύ εύκολα 720.000 ευρώ το χρόνο, τουλάχιστον μέσω των οπαδών του! Διαβάστε παρακάτω....

Τα χρήματα αυτά προέρχονταν αποκλειστικά από τις εγγραφές και τις ετήσιες συνδρομές των φανατικών οπαδών του, συμφωνα με το δελτίο του Σταρ!


Για να εγγραφούν στην Ελλήνων Συνέλευσις, έπρεπε να καταβάλουν το ποσό των 10 ευρώ και για να μπορούν να παίρνουν μέρος σε λατρευτικές τελετές και συγκεντρώσεις, όφειλαν να ανανεώνουν τη συνδρομή τους κάθε μήνα, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Τους "ξεπάστρεψε" με δηλητήριο στο κολατσιό! Ο serial killer....ήταν υπάλληλος στην εταιρία!


Εκτός από τα παραπάνω ποσά, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις έβαζαν το χέρι στην τσέπη και για να νοικιάσουν χώρους για την οργάνωση! Ο Αρτέμης Σώρρας υπόσχονταν πως θα τα γλιτώσει από τους τράπεζες και έτσι δεν πλήρωνε ο ίδιος νοίκια για τους χώρους που χρησιμοποιούσε, άρα οι οπαδοί του έχαναν και από εκεί χρήματα! Σήμερα ο ίδιος απάντησε για όλα και είπε ότι δεν έπαιρνε χρήματα από τους οπαδούς του! Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα για τα εξώδικα: «Δεν εμπλέκομαι πουθενά! Λένε ότι χρωστάω στο κράτος 150.000.... από που; Το εξώδικο έχει σταλεί από πολίτες όχι από τον Σώρρα! Εγω είμαι Πρόεδρος της οργάνωσης αλλά δεν ξέρω τι έκαναν οι από κάτω μου!» είπε με τρεμάμενη φωνή! Δείτε το σχετικό βίντεο: