Συνελήφθη ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Συνελήφθη ο

Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε το μεσημέρι της Τετάρτης τον «εγκέφαλο» του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη στο Κολωνάκι στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, ο οποίος κρυβόταν σε σπίτι φίλης του.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη εστιατορίου sushi στο Κολωνάκι, που είχε γίνει το επίκεντρο της διακίνησης ναρκωτικών σε ανθρώπους της κοσμικής Αθήνας και της showbiz. Διαβάστε παρακάτω...

Η δράση του κυκλώματος είχε αποκαλυφθεί το 2016 μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είχε καταφέρει να εξαφανιστεί, με τις αρχές να τον αναζητούν.

Δείτε ακόμη: "Πριν δολοφονηθεί ήρθε και μου είπε..." - Κατάθεση βόμβα του αδελφού της Δώρας Ζέμπερη που ανατρέπει τα δεδομένα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν καταγράψει τηλεφωνικές συνομιλίες του επιχειρηματία με μέλη του κυκλώματος, στις οποίες αναφερόταν με κωδικές ονομασίες τόσο για την προμήθεια των ναρκωτικών, όσο και για τη διακίνησή τους.

Το κύκλωμα ξέπλενε μαύρο χρήμα, είτε αγοράζοντας νυχτερινά κέντρα στο Κολωνάκι και τη Γλυφάδα, είτε υπενοικιάζοντάς τα για ένα χρονικό διάστημα. Αγόραζαν επίσης σκάφη αναψυχής, τα οποία στη συνέχεια μεταπωλούσαν.

Δείτε ακόμη: «Φονιά να πεθάνεις»: Η οργή της μάνας της Δώρας Ζέμπερη όταν αντίκρισε τον δολοφόνο της κόρης της!

Το κύκλωμα ήταν χωρισμένο σε δύο ομάδες και είχε επαφές στα σαλόνια του Κολωνακίου, όπου διακινούσε κοκαΐνη και χασίς.

Στο πελατολόγιό του περιλαμβάνονταν ονόματα «φωτιά» της κοσμικής Αθήνας, που προμηθεύονταν κοκαΐνη από τη συγκεκριμένα οργάνωση.

Η δράση του κυκλώματος ξεκινά το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας μπήκε μέτοχος στο εστιατόριο sushi του Κολωνακίου. Από εκείνη τη στιγμή πασίγνωστα ονόματα της ελληνικής showbiz άρχισαν να συρρέουν στο εστιατόριο, αλλά όχι για φαγητό, αλλά για να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Δείτε ακόμη: Σοκ στη Ρόδο! Αυτοκτόνησε πάνω από τον τάφο της συντρόφου του!

Το αλισβερίσι γινόταν στις τουαλέτες του εστιατορίου. Οι πελάτες έκαναν κράτηση για «ένα άτομο», για «τραπέζι» ή για «μπουκάλι» και τα μέλη του κυκλώματος καταλάβαιναν για πόση ποσότητα κοκαΐνης ενδιαφέρονταν.

Ο 53χρονος πάντως δεν έκανε διακίνηση κοκαΐνης μόνο μέσα στο εστιατόριο, αλλά με το αυτοκίνητό του κινούνταν γύρω από το Κολωνάκι κι έκανε… delivery τα ναρκωτικά στους πελάτες του.

Πηγή: star.gr