"Μας ενοχλούσαν οι τοκογλύφοι...."- Όσα κατέθεσε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη! (Βίντεο)

Τι απαντάει ο πατέρας της;

H δίκη για την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη με 14 μαχαιριές ξεκίνησε χθες στο Εφετείο Αθηνών, σε ένα πολύ τεταμένο κλίμα.

Οι γονείς της 32χρονης εφοριακού εκτός από τις επιθέσεις στον καθ΄ομολόγίαν δολοφόνο της Δώρας, διασταύρωσαν τα ξίφη τους με ύβρεις και αλληλοκατηγορίες. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου! Που επικεντρώνονται οι έρευνες!

Η μητέρα της Δώρας, Γεωργία Ανδριέλου, κατέθεσε στο δικαστήριο πως λόγω του συζύγου της, τους ενοχλούσαν στο σπίτι οι τοκογλύφοι:
«Είχαν έρθει το βράδυ δυο άντρες στο σπίτι μου τοκογλύφοι και ζητούσαν τον άντρα μου. Μου είπαν “τον καλύπτετε και θα βρείτε και εσείς τον μπελά σας”. Γενικά παντού είχα χρέη και δήλωνε τη διεύθυνση του σπιτιού μας».

Όπως υποστήριξε, «ακόμα και σήμερα λαμβάνουμε δικόγραφα σε βάρος του πρώην άντρα μου. Έπαιρνε την κόρη μας 18 χρόνων και την πήγαινε στις τράπεζες και την εκβίαζε να πάρει δάνεια απειλώντας την ότι θα πάνε τα αδέλφια της σε ίδρυμα».

ΞΕΣΠΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Κώστας Ζέμπερης δήλωσε πως όλα αυτά είναι ψέματα.

Εξοργισμένος, υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν δάνεια και ότι η πρώην σύζυγός του «ήθελε να είμαι εγώ ο κατηγορούμενος».

Μάλιστα τόνισε πως την μητέρα της 32χρονης «δεν την ενδιαφέρει η δολοφονία της Δώρας. Κοιτάει πώς θα κάνει κακό σε μένα».

Δείτε ακόμη: Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες: Στάσεις εργασίας για 9 συνεχόμενες μέρες!

Παράλληλα διέψευσε πως πήγαν τοκογλύφοι στο σπίτι, υποστηρίζοντας ότι απλά ήταν κάποιοι που δεν γνώριζαν ότι είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και απλά πήγαν στο διαμέρισμα όπου έμεναν ενώ ήταν παντρεμένοι.

«Η ΔΩΡΑ ΥΠΕΦΕΡΕ»
Οι περισσότεροι μάρτυρες κατέθεσαν την πρώτη ημέρα της δίκης ότι η Δώρα ΖΈμπερη δεν ήτανε καλά ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα.

Η εισαγγελέας απευθυνόμενη στη μητέρα της Δώρας είπε:

«Θα σας πω κάτι δεν ξέρω αν θα απαλύνει τον πόνο σας. Το παιδί σας ήταν ένας άνθρωπος που είχε μάθει πάντα να δίνει και να μην παίρνει τίποτα, ίσως και να λυτρώθηκε. Ήταν μόνη της στα όρια της κατάθλιψης. Δεν είναι φυσιολογικό για ένα κορίτσι 32 ετών να πηγαίνει τόσο συχνά στο νεκροταφείο».

Δείτε το απόσπασμα από το Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Star:

Πηγή: Star.gr