Eξελίξεις με το 20χρονο μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Επιβεβαιώνεται ο χειρότερος εφιάλτης!

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης!

Eξελίξεις με το 20χρονο μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ: Επιβεβαιώνεται ο χειρότερος εφιάλτης!

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης που ζει το μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο με κοκαίνη στο Χονγκ Κονγκ. Η 20χρονη Ειρήνη θα δικαστεί τώρα από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κίνας.

Μετά από πολλές αναβολές η Ειρήνη πέρασε τελικά χθες από ακρόαση στο Χονγκ Κoνγκ. Το δίλημμα για την ίδια ήταν μεγάλο. Να δηλώσει αθώα ή ένοχη για να πάρει την μικρότερη ποινή. Διαβάστε παρακάτω...

Το μοντέλο συνελήφθη στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.5 κιλά κοκαίνη. Δεν γνώριζα ότι είχα ναρκωτικά στις αποσκευές μου, δήλωσε στους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στις φυλακές. Ο εφιάλτης της μόλις είχε ξεκινήσει. Στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένεια της που της έκανε ακόμα και μήνυση προκειμένου να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα: Στάση εργασίας και στο Μετρό!

Το μοντέλο κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη σε περίπτωση που καταδικαστεί. Η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε στις αποσκευές της αξίας 310.000 ευρώ, ήταν μεγάλη. Η νομοθεσία στο Χονγκ Κονγκ είναι εξαιρετικά αυστηρή σε τέτοιες υποθέσεις.

Η ίδια έχει κατονομάσει στις αρχές τους ανθρώπους που την έχουν εμπλέξει. Σήμερα, εννιά μήνες μετά τη σύλληψη της προσπαθεί να προσαρμοστεί στην σκληρή πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους νόμους του Χονγκ Κονγκ θα δικαστεί από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη: "Παρακολουθούσε το παιδί μου..."- Ξεσπά η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη! (Βίντεο)

Ο πατέρας της Ειρήνης, ο οποίος είναι αστυνομικό, πιστεύει ότι μαφιόζοι που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ενέπλεξαν την κόρη του.

Ισχυρίζεται πως κάποιοι εκμεταλλεύθηκαν το όνειρο της 20χρονης κόρης του να γίνει μοντέλο. Ένα όνειρο που κατέληξε σε εφιάλτη.

Πηγή: star.gr