Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέες αποκαλύψεις για τη 55χρονη που χαράκωνε μωρά! Γιατί φρουρείται στο Δρομοκαΐτειο!

Η εντολή για νοσηλεία δόθηκε από εισαγγελέα!

Νέες αποκαλύψεις για τη 55χρονη που χαράκωνε μωρά! Γιατί φρουρείται στο Δρομοκαΐτειο!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 21.07.2018 13:58
Follow us on Google News

Κάτω από αυστηρή αστυνομική φύλαξη νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε με αιχμηρό αντικείμενο μωρά σε εμπορικά κέντρα.

Η εντολή για νοσηλεία δόθηκε μετά από εισαγγελική εντολή πράγμα που σημαίνει πως η περίπτωσή της ταξινομείται στα δύσκολα και σοβαρά περιστατικά ψυχικής ασθένειας. Διαβάστε παρακάτω....


Για τις οικογένειες που βίωσαν τον τρόμο και το σοκ από τις επιθέσεις και τα τραύματα σε βάρος των μωρών τους η γυναίκα αυτή συμβολίζει έναν «ζωντανό εφιάλτη» από τον οποίο προσπαθούν να ξεφύγουν. Για τους λειτουργούς της ψυχικής υγείας η 55χρονη αποτελεί δυστυχώς μία συνηθισμένη περίπτωση ψυχικά ασθενούς με πλημμελή φροντίδα, με κενά και ανακολουθίες στη σωστή λήψη των φαρμάκων της, γεγονός με επιπτώσεις δραματικές στη ζωή της και φυσικά στη ζωή των άλλων.

Δείτε ακόμη: Σοκ στο Βόλο! Νεκρή 47χρονη που την παρέσυρε αυτοκίνητο! Συνελήφθη ο οδηγός!

Στο Τμήμα Οξέων Περιστατικών «Ελλήνων Αμερικής» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαϊτειο» η 55χρονη μοιράζεται έναν θάλαμο με άλλες δύο ασθενείς. Έξω από τον θάλαμο βρίσκονται δύο αστυνομικοί που έχουν χρεωθεί τη φύλαξή της. Από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης οπότε η Εισαγγελία Πρωτοδικών έδωσε εντολή να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στην Α.Κ., οι γιατροί την παρακολουθούν και την υποβάλλουν σε εξετάσεις.

Δείτε ακόμη: Θρήνος! 13 χρόνος πνίγηκε στη Νάξο! Τι συνέβη;

Η ψυχωσική συνδρομή, που διαγνώστηκε κατά την εξέταση της ασθενούς, είναι μια πρώτη εκτίμηση, που ενδεχομένως θα γίνει πιο λεπτομερής τις επόμενες ημέρες εφόσον οι γιατροί αποφανθούν ότι επιβάλλεται η νοσηλεία της και πέραν της 48ωρης παρακολούθησης στο πλαίσιο της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Η 55χρονη, ήρεμη, επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα της καταλογίζονται, κάνει λόγο για σκευωρία και απειλεί με μηνύσεις τις οικογένειες με τα μωρά εναντίον των οποίων φέρεται να έχει επιτεθεί και προκαλέσει σωματικές βλάβες. Ωστόσο, το ιστορικό της κάθε άλλο παρά ενισχύει τα λεγόμενά της. Κατά πληροφορίες, η γυναίκα από τα Άνω Λιόσια έχει ιστορικό ψυχικής νόσου και (έπρεπε να) λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Δείτε ακόμη: Βίντεο σοκ με την 55χρονη που χαράκωνε μωρά! Τι λέει ο σύζυγος της...

Από τη μέχρι τώρα παρακολούθηση η συμπεριφορά της μέσα στο «Δρομοκαϊτειο», χαρακτηριζόταν από εντάσεις κι αποκλίσεις, αλλά άρχισε να γίνεται εκτός ελέγχου τους τελευταίους τρεις μήνες, διάστημα που σημαδεύτηκε από την απώλεια του πατέρα της.

Πηγή: altsantiri.gr

Share