Απίστευτο! Γυναίκα στην Κέρκυρα πέθανε από ωμό κοτόπουλο!

Τι συνέβη;

Απίστευτο! Γυναίκα στην Κέρκυρα πέθανε από ωμό κοτόπουλο!

Συγκλονισμένη παραμένει η Κέρκυρα από την είδηση του θανάτου της νεαρής μητέρας...

Μια οικογένεια τουριστών βρέθηκε στην Κέρκυρα για τςι διακοπές της και αυτό που συνέβη δεν θα το περίμεναν ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πληροφορίες ότι βρέθηκε παιδάκι ζωντανό σε παιδικό κάθισμα μισοκαμένου αυτοκινήτου στο Νέο Βουτζά!

Η 37χρονη Νάταλι Ρόνσλεϊ είχε πάει τον Αύγουστο του 2017 στην Κέρκυρα για διακοπές μαζί με το σύζυγό της Στιούαρτ και τους δυο γιους τους.

Τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών τους η άτυχη γυναίκα κατανάλωσε ωμό κοτόπουλο σε ένα από τα ειστιατόρια του ξενοδοχείου όπου διέμενε, και τποτέλεσμα ήταν να χάσει εντελώς άδικα την ζωή της.

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής η γυναίκα πέθανε ακριβώς 36 ώρες αφού έφαγε το κοτόπουλο!

Δείτε ακόμη: Θαύμα στις φλόγες! Φωτογραφία ντοκουμέντο! Είχε άγιο - Πέρασε η φωτιά από πάνω του και σώθηκε...

Η μαρτυρία του άνδρα της άτυχης γυναίκας πραγματικά συγκλονίζει:

«Το ξενοδοχείο διέθετε δύο, τρία εστιατόρια. Είχε έναν μπουφέ και τρώγαμε οι τέσσερίς μας. Είχα πάρει τα αγόρια μαζί μου κι είχαμε βάλει στα πιάτα μας ζυμαρικά, ψωμί και λουκάνικα. Η Νάταλι είχε επιλέξει άλλο δείπνο με κοτόπουλο, σαλάτα, γαρίδες και λαχανικά. Ήμασταν στο τραπέζι όταν γύρισε. Άρχισε να τρώει το φαγητό της και καθώς έκοψε το κοτόπουλο, βγήκε κόκκινο αίμα και της το επεσήμανα. Πήγε στο μπουφέ και άλλαξε το κοτόπουλο με άλλο κομμάτι, γύρισε και το έφαγε. Είχε φάει ελάχιστες μπουκιές από το πρώτο. Τις επόμενες ώρες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Νάταλι παραπονέθηκε ότι δεν ένιωθε καλά. Μάλιστα στις 03:00 τα ξημερώματα άρχισε να κάνει έμετο.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Η ανατριχιαστική φωτογραφία του δεύτερου νεκρού τη στιγμή που φτάνει στο νοσοκομείο!

Ο γιατρός ήρθε γύρω στις 07:00 το πρωί. Διέγνωσε γαστρεντερίτιδα. Πήγα τα παιδιά για πρωινό και μετά για μπάνιο. Όταν γυρίσαμε κατά τις 11:00 ήταν ακόμη άρρωστη. Ο δεύτερος γιατρός συνέστησε τη μεταφορά της στο Ιατρικό Κέντρο, όπως και έγινε με ασθενοφόρο και νωρίς το απόγευμα ενημερώθηκα ότι την πήγαν στο νοσοκομείο. Νόμιζα ότι η γυναίκα μου θα γυρίσει το πρωί. Όταν με είδε χάρηκε, αλλά ανησυχούσε έντονα. Πονούσαν τα πόδια της κι είχε κόκκινα σημάδια στο κορμί της.Γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα ο σύζυγός της κι ο αδελφός της διεπίστωσαν ότι ο σφυγμός της 37χρονης γινόταν ολοένα και πιο αδύναμος.Στεκόμασταν έξω από την πόρτα του δωματίου του νοσοκομείου και μετά από 5 με 10 λεπτά βγήκε η νοσοκόμα και μας ενημέρωσε ό η Νάταλι πέθανε»