Σοκ στα Χανιά: 25χρονος πυροβόλησε 56χρονο!

Τι συνέβη;

Σοκ στα Χανιά: 25χρονος πυροβόλησε 56χρονο!

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Κεραμειά του Δήμου Χανίων, όταν νεαρός άνδρας επιτέθηκε εναντίον ενός συγχωριανού του τον οποίο και πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το flashnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί, και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα, όταν το θύμα της επίθεσης, ένας 56χρονος καφετζής είχε σταθεί στην είσοδο του καταστήματός του προκειμένου να το ανοίξει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Άκης Σακελλαρίου: Θετικές εξελίξεις για τον αγαπημένο ηθοποιό! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Τότε ο 25χρονος φερόμενος ως ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε.

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση στην περιοχή, με τον τραυματία να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χανίων. Στο σημείο του αιματηρού επεισοδίου βρέθηκαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι αναζήτησαν και συνέλαβαν τον νεαρό. Εκτιμάται πως οι προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξαν η αφορμή για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 56χρονου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θύμα της επίθεσης φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο και δεν αποκλείεται στη διάρκεια της ημέρας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: "Μπαλάκι ευθυνών" μεταξύ ΕΛ.ΑΣ. και πυροσβεστικής!

Η επίσημη ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ

Στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, 25χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 25χρονος κατηγορείται ότι σήμερα πρώτες πρωινές ώρες με την χρήση όπλου τραυμάτισε τον 56χρονο για μεταξύ τους διαφορές, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Ψινάκης: Σήμερα κρίνεται η τύχη του για τον δήμο Μαραθώνα! - Το συμβούλιο της οργής...

Ο 25χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς τις ανωτέρω υπηρεσίας οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Ο 56χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων»

Πηγή: athensmagazine.gr